Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bojovníci

03. 06. 2003
0
1
1130
Autor
Indoran

Jak se vám líbi nový styl?

Bojovník a želva

 

Bojovník se blížil do arény.. Už ji mněl skoro na dosah. Konečně viděl na své bojiště. Podlahu tvořil písek. Na žlutém písku bylo velké množství krve. Ne všechna krev byla červená. Některé fleky byly modré. Jiné byly zelené. Bojovník vstoupil do arény. Bojovník uviděl svého soka. Jeho sok byl Sup. Byl to velký Sup. Sup mněl křídla. Na křídlech byla krev. Ta krev nebyla supa. Bojovník se vyděsil. Bojovník se přímo bál. Sup mněl na noze řetěz. Sup mněl dlouhý řetěz. Sup se vznesl. Sup mohl létat i s řetězem. Sup letěl na bojovníka. Bojovník se bál. Sup letěl dál. Bojovník stál. Sup přímo padal. Sup se zakousl do bojovníka. Bojovník zemřel. Bojovník byl mrtvý. Sup byl živý. Sup vyhrál. Sup se naobědval..

Bojovník vstoupil do arény. Bojovník nebyl mrtvý. Bojovník byl živý. Živý nebyl ten mrtvý. Mrtvý už byl ožraný. Živý maso ještě mněl. Mrtvému ho moc nezbylo. Sup mněl ještě hlad. Bojovník mněl na sobě maso. Bojovník byl ten živý. Ten mrtvý byl kostlivec. Bojovník se nebal. Bojovník byl odvážnější než kostlivec. Bojovník se rozběhl. Bojovník mířil k supovi. Sup hleděl na maso. Bojovník mněl maso. Sup mněl křídla. Sup použil křídla. Sup letěl. Co dělal sup? Utočil. Co dělal bojovník? Utočil. Sup letěl. Mohl bojovník utočit? Ano. Může bojovník stále utočit? Ne. Bojovník se bráni. Sup stále utočí. Sup letí pro maso. Sup klovl do masa. Maso uhýbá. Bojovník uhýbá. Maso je bojovník. Sup nemá šanci. Sup je jen sup. Bojovník je ale bojovník. Bojovník musí vyhrát. Sup je ale velký sup. Sup musí vyhrát. Sup neví jestli má vyhrát. Bojovník neví jestli má vyhrát.

Tygr vstupuje do arény. Tygr je žlutý. Tygr má černé pruhy. Tygr má čtyři nohy. Tygr má ocas. Bojovník nemá ocas. Sup léta. Tygr skáče. Tygr kousl supa. Sup má na křídlech krev. Krev patří supovi. Sup je poražen. Sup patří tygrovi. Sup má na křídlech krev. Krev patří tygrovi. Sup mněl peří. Tygr má peří. Bojovník má maso. Tygr má skvrny. Tygr má tlapy. Na tlapách jsou drápy. Bojovník má strach. Tygr použil tlapy. Bojovník prohrál. Bojovník je mrtvý. Tygr je živý. Tygr je vítěz. Sup není. Bojovníci nejsou. Tygr je. Tygr je v kleci. Tygr je v aréně. Tygr v kleci je vězeň. Tygr v aréně je vítěz. Vězeň a vítěz se mají rádi. Tygři vyhráli. Tygr má pruhy. Tygr má tlapy. Tygr má maso. Tygr má oběd. Tygr má peří..


1 názor

Indoran
01. 10. 2008
Dát tip
Lu_Po: Jen jedno z období. Jinou dobu jsem měl problemy s yz, jindy zase s překlepy. Až jednou budu mít dobré období, takové ptákoviny psát nebudu. :-)

Lu_Po
03. 06. 2003
Dát tip
mněl ...... mněl křídla ...... to si je asi před tak těžkým zápasem mnul, že?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru