Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kterak se dromedar vydal hledati svého kamaráda pana Zebru.

10. 06. 2003
4
0
663
Autor
Al_Kahal

Pro děti ??? ehm.

     Byl jednou jeden dromedar, který se právě toulal písčitou savanou, když si zrovna vzpoměl na svého starého kamaráda. Na pana Zebru. „Ach,“ zamyslel se dromedar, „kéž bych zas někdy mohl prohodit s panem Zebrou pár slov.“ Uplynulo dlouho od jejich posledního setkání a jejich kočovný život odchýlil značně bydliště obou přátel. „Inu co,“ řekl si dromedar, "půjdu ho hledat!"

 

obrazek [http://www.rent-a-camel.de/fakten/2.jpg]

 

     A tak se stalo, že se ten postarší a poněkud naivní dromedar vydal hledati svého přítele pana Zebru. Ovšem než se dromedar vydal, nabouchal pořádně svůj hrb potřebnými živinami. Posléze vykročil. Levou zadní, jak je zvykem u dromedarů. A tak se stalo, že dromedar šel, šel a šel když zrovna nešel tak stál a čuměl a potom zase šel a vůbec mu nedošlo, že šance najít přítele je asi tak mizivá jako přinutit skunka ke striptýzu. Dromedar šel. Čím dál šel, tím více vznikalo možných směrů a tím více stoupala pravděpodobnost totální dezorientace. Dromedar šel.

     Vliv slunce, žízně a rostoucího vyčerpání dromedara složil k zemi. Dromedar se chvilku plazil a po pár tempech zemřel.

     O kus dál ležel mrtvý pan Zebra.

     Hledali se navzájem?

    

     To netuším…


Al_Kahal
25. 06. 2003
Dát tip
Tak dobře: příští dílo bude "Skunčí striptýz"

Al_Kahal
14. 06. 2003
Dát tip
marku: To je přece lehce pochopitelné, že pan Zebra je z velkym Z. Musel jsem dat najevo, že to jsouc oba chlapi. A kdybych napsal dromedar a zebra, tak by to znělo jako chlap a ženská. Tak jsem musel napsat "pan Zebra" a to zni a vypada lip než "pan zebra". Jinak dík... -adam-

Cirilla
12. 06. 2003
Dát tip
*(-:

Al_Kahal
12. 06. 2003
Dát tip
ono to neni ani tak suchý, já prostě začal psát co mě napadlo a pak mě napadl takový konec, protože kdyby toho pana Zebru našel, tak by to byla pěkně nesmyslná kravina. :-o)

Al_Kahal
11. 06. 2003
Dát tip
Teď, když jsem si to po sobě přečetl, se mi to zdá jak z toho pořadu "Věřte, nevěřte" :o))

blondýna
11. 06. 2003
Dát tip
:-)*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru