Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Saleb (6. – 7.6. 2003)

14. 06. 2003
2
0
417

Saleb (6. – 7.6. 2003)

Tohle arabský pití prej působí jako afrodiziakum a uvolňuje týpky mýho nesmělýho ražení. Fakt je, že polibky byly čím dál hlubší a intenzivnější, ať už to bylo účinkem salebu nebo ne…

Animatrix byl skvělej a Jirka se objevoval se svojí typickou směsí něžnosti a dravosti.

…podal mi další misku a šeptnul: “Doraž to.”

Pak jsme skončili sami v prázdný zavřený místnosti, byly čtyři hodiny ráno. Předtim jsme se dívali na závěr skvělýho filmu Carrie a Jirka dialogoval s Markétou… její argumenty byly bohužel většinou slabší než jeho, což ale neznamená, že by jeho tvrzení byly příliš přínosný. Mluvilo se o duševním klidu, harmonii, o bojovým duchu. Markéta jeho suverénně pronášený názory, který předkládal jako pravdy, rozhodně nebrala a myslim, že se bude nadále vyhejbat rozhovorům s ním. Říká, že nemají význam.

Jirka mluví jen v abstraktních pojmech. Ta jeho personální filosofie mě ale zajímá – něco z toho se mi už stačilo osvědčit v životě a chci vědět, jakej je zbytek. A navíc mě zajímá jako člověk. Ne snad že bych si dělala nějaký iluze o našem budoucím vztahu. Jde o to zachovat přátelství a pokud se od něj mám co naučit, chci to udělat.

Řekla jsem, že nejsem přístavem, ale lodí. Nato se zamyslel a odpověděl, že jsem celkem daleko – a bacha na hrdost.

Já vim, že je hrdost svůdná a může se snadno stát tou zatracovanou stopkou, zákysem na herním plánu. Jirka ale působí dost hrdě.

Řekl, že znal lidi, co se nadobro vysekali z trablí; byli snadný, ale čistý dvaceti voltový žárovky. On se považuje za stovoltovku, která není čistá.

Jirkovo nedotknutelný slovo je harmonie. Jeho sázka patří instinktům. Pochopitelně.

Z mýho nynějšího pohledu se jako nejhorší jeví jeho přesvědčení, že snadno a rychle pochopí způsob uvažování různejch lidí. Čte v knize, ale je často slepej. To my všichni, jenže jde o to pochopit to.

Když jsme zůstali o samotě (a ještě i předtim), pouštěl nějaký cédéčka ze svejch výběrů (100 zvířat, Grosmann a Šimek, na konci orchestrální soundtrack k LOTRovi). Co mě štvalo bylo jeho zdůrazňování některejch slok a textů. Dávam rozhodně přednost svobodnýmu výběru a následný interpretaci. A pokud má rád jinotaje, stačí říct. Nevim, tenhle způsob mi prostě nesednul. Jako póza, ale možná to bylo fakt jenom navozování atmosféry, kdo ví.

Neznam Jirku, ale vim, že proti mně nic z toho, co se dělo roho rána, nezneužije.

Prej mu někdo řekl, ať mě před sebou varuje. Nebyl si jistej, kdy by to udělal sám.

Má holku a je strašně na ženský. Tak jsme si to vyřikali: to, co u něj hledám, samozřejmě není partnerskej vztah a když je mi s ním nějakou chvíli dobře, neznamená to, že mam zároveň potřebu ho částečně vlastnit – a to samý platí i naopak. Nesnášim, když na mě někdo vznáší vlastnický nároky.

“No jo, vy BLUDNÝ HOLANĎANI…”

To už jsme byli na rozloženým gauči a začínali si hrát. Z toho novýho napětí a očekávání se najednou věci přenesly do vjemů, doteků.

Popadl mě třas strachu z neznámýho, ze ztráty kontroly – a tak mě utěšoval.

“Uklidní tě, když ti slíbim, že zůstanu u mazlení?”

“…jo.”

“Copak?”

“Mam strach.”

“Z čeho?”

TICHO

“Z čeho máš strach? Zformuluj to, jinak tě sežere.”

Následkem tohohle třasu mě opustila kreativita a prostor, kterej mi Jirka nabízel, zůstal nevyužitej. Usnuli jsme, když svítalo.

Probudili jsme se asi v půl osmý. Byl zas plnej energie a začínal si při každý příležitosti.

Měli jsme k dispozici velkou místnost – kuchyň, celej byt spal. Byla jsem šíleně rozespalá, ale vyháněl únavu celkem efektivně :-). A zatímco nám stydla snídaně – čínský nudle v kelímku – pustili jsme se do hustší hry.

Tehdy jsem se konečně osmělila a vklouzla mu rukama do kalhot. Jemně je nasměroval k tomu důležitýmu a stáhnul si je. Poprvý v životě jsem čelila nahýmu chlapovi :-)… vcelku síla, ale nehodlala jsem se nechat zastrašit.

“Víš, tohle je jako joystick… drž ho pevně v rukou a kluk bude úplně bezmocnej :-).”

Chtěla jsem mu vrátit potěšení, který mi dal.

“Zkus kroužek z prstů,” radil změněným šepotem, “neboj se toho…”

Udělal se s pohledem šedejch očí upřenejch do mých. Sledovala jsem pohyby jeho těla, ale hlavně opětovala ten pohled. Jeho bílý semeno mi pokropilo břicho. Setřel ho kuchyňskou utěrkou :-).

“Dík.”

“Ne, já děkuju.”

Saleb nijak nescházel.

Po snídani za pomoci čínskejch hůlek (vtipnej zápas :-) jsme se přesunuli ke compu na chodbě, sledovali nějaký videa z tréninku aposlouchali muziku, ostatní se pak pomalu budili.

Jirka odešel kolem půl desátý, rozloučili jsme se.

Když byl u dveří, zrovna jsem hrála na compu Baldur´s Gate II… Otočil se na prahu: “Zase si hraješ.”

Pousmála jsem se.

Prej mu taky řikaj “Tkáč iluzí.”

Na stole zůstala poslední studená miska salebu, tak jsem jí tam nechala.


Noo, musim říct, že mě to taky překvapilo ;) Dík

Noo, musim říct, že mě to taky překvapilo ;) Dík

houba
14. 06. 2003
Dát tip
čtu, čtu a čekám, kam až se pročtu.... první polovina, až po "bludný holanďany" je hodně slibná, zajímavá, s nadhledem napsaná, vtipně napsanej komentář mystika, druhá půlka taky dobrá, ale sklouzlo to trochu jinam, než jsem třeba čekala :))) celkově líbí, tip*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru