Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stopařka

26. 06. 2003
0
0
589
Autor
Petan

Stalo se to asi měsíc po jeho šestadvacátých narozeninách. Jel se svým autem Mazda 626 po silnici z Brna do Vyškova. Byl červnový pátek. Ačkoli nikdy předtím nebral stopaře, ten den udělal výjimku. A to když u silnice uviděl stát slečnu s dlouhými blonďatými vlasy.

Měl pro blondýnky slabost. Stopovala jen kousek za nějakou vesnicí, co by snad ani na mapě nenašel. Zastavil. Ona otevřela dveře a zeptala se, jestli nejede do Vyškova. Pokývnul. Ona nastoupila. Jak se Jindra za jízdy dozvěděl, jmenovala se Beáta a bylo jí necelých osmnáct. Skvěle se spolu bavili. O všem. Když však došlo i na intimní otázky, začalo to jít Jindrovi trochu proti srsti. Byl přece už jen dva roky ženatý. Ale na Beátě bylo vidět, že to s kluky umí. Dostala z Jindry téměř všechno, co chtěla vědět. Dokonce jí řekl, že se se svou ženou Dášou miluje jen asi jednou do měsíce. Beátu to nijak nerozhodilo, i když se po chvíli Jindrovi svěřila, že ona je ještě panna. Hodně kluků se s ní chtělo vyspat, ale žádný jí neprojevil tu pravou lásku. Ale nevadilo jí to. Ačkoliv prý sex nikdy neprovozovala, nebála se o něm s Jindrou bavit. Jindra je ale už odmala dost nedůvěřivý. I když na její odpovědi pokyvoval, myslel si své. Rozhodně se mu ale Beáta líbila. Holka s pěknou postavou, krásným obličejem. I to ostatní měla podle Jindrových slov pěkné, měla totiž dost průsvitné tričko. Rozptylovalo ho to, ale věděl, že si nesmí nic dovolit. Byla to pro něj mladá zaječice. Jak se čím dál více blížili Vyškovu, zjišťoval, že se Beátě její sukně sune čím dál více k pasu. Spolu s průsvitným tričkem ho to vzrušovalo. Ale snažil se nedávat nic najevo. Pořád si opakoval, že je dobře ženatý. Jak se mu ale odhalovalo čím dál více jejích z jejího těla, začal si představovat, jak má Beátu v ložnici. Leží nahá na posteli, ruce má připoutány želízky k sobě. Ta představa ho ubíjela. Už téměř nestačil sledovat silnici. Jedním okem sledoval Beátu, druhé se snažilo zabírat silnici. Do Vyškova zbývalo asi dvacet kilometrů. Byl tak vyhecovaný, že se mu chtělo na záchod. Zeptal se Beáty, jestli by jí nevadilo, kdyby si někde na odpočívadle odskočil. Zavrtěla hlavou a Jindra čekal na odpočívadlo, o kterém dobře věděl, že se zanedlouho na pravé straně silnice objeví. Netrvalo to snad ani tři minuty a už jeho auto stálo na odpočívadle. Chvátal na záchod, v té době mu bylo všechno jedno. Dokonce nechal v autě i klíčky. Takže kdyby Beáta jen trochu chtěla, už se svou dva roky starou Mazdou nemusel setkat. Ulevilo se mu. Vracel se do auta. Tam našel Beátu, jak leží na sklopené sedačce jen v kalhotkách. Usmívala se. V Jindrovi se mlátil dobrý anděl a zlý čert. Sám sebe se ptal, kdo asi vyhraje. Nasedl do auta a čekal. Beátu to očividně zarazilo. “Chci, abys byl můj první!” řekla slabounkým hlasem. Jindra se na ni znovu podíval. Měla nádherné tělo i prsa. Chtěl se dotknout. Ale ucuknul zpátky. Na jedné straně byla touha, na druhé láska k Dáše. A nebudu Vám říkat, co asi vyhrálo.

Jméno Jindrovi ženy bylo na jeho přání změněno.


chaImin
03. 05. 2006
Dát tip
pointa by byla luxusní, kdyby v textu nebylo slovo "Dáša" 8^)) btw: Jindrovy ženy..

Michalka222
26. 07. 2003
Dát tip
Není to špatný ale chtělo by to nějakou hlubší myšlenku.

chicoria
28. 06. 2003
Dát tip
ženský jsou mrchy, když si zamanou na chlapa, z 99procent ho mají, ať je ženatej, jak chce.

Leila
28. 06. 2003
Dát tip
nic to neříká

3/5 co asi tak muž udělá ?.....na druhé straně málokterá ženská je takováhle mrcha a máloketrá by tohle udělala jen tak... napsáno celkem dobře

Astra
26. 06. 2003
Dát tip
To už je lepší.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru