Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Franta Motorkář

10. 06. 2006
3
1
3407
Autor
Fairiella

POHÁDKA OSMÁ

Franta Motorkář je milovníkem rychlé jízdy. Proto má doma Hondu. V obýváku. Každý den s ní v křesle sleduje večerníčka. Samozřejmě s ní i jezdí, protože Honda má většinou kupodivu  kola a dokonce i motor!!! Takže náš Franta brázdil silnice tak rychle, že předjel i pana Brebera na Simsonu, jedoucího do velkoobchodu prodávat spodní prádlo.

  Pan Breber se naštval a praví důležitě: "Sakra, co je to za hulváta?" Franta Motorkář přibrzdil a vytáhl si vlasy z helmy, aby na pana Brebera lépe viděl. Pak vyndal hřeben a učesal pana Brebera.

  Hned poté zmizel. Beze slova. Jako přízrak. Už je to tak. Franta Motorkář totiž byl, je a bude přízrakem navždy. NAVŽDY bude Motorkář česat pány na Simsonech a zase se záhadně vypaří.

  VZÝVÁM TĚ, Ó CTIHODNÝ FRANTO!!!

1 názor

baronka
25. 07. 2008
Dát tip
Miluji pohádky a také se je pokouším psát je moc pěkná nápaditá T

Fairiella
06. 07. 2003
Dát tip
Tleskač zase zůstane zkrátka, no...

A co Jan Tleskač?

A pány na fichtlech a na Babetách nechá rozvrkočený?

Cyklisty češe Jarda Bicyklář!

Nevím, ale zkusím se zeptat Tondy Dvoukolkáře.

Poslední větu bych tam nedával, ale jinak je to úúúúplně skvělý, úchvatný a fakt good. Líbí, asi nejlepší ze všech osmi... TIPuju :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru