Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úterní glosa, 1. července 2003

30. 06. 2003
0
0
511
Autor
glosator

01. 07. 2003

 

            Na nějakou dobu jsem se teď ztratil se svými glosami, jelikož jsem měl a ještě sice mám zkouškové období, ale už toho není tolik, takže si můžu zase dovolit trochu zašpásovat s děním kolem nás.

 

            V nedělní Sedmičce na Nově se strhl, jak jinak než očekávaný, televizní souboj mezi ministrem financí „demagogem“ Sobotkou a stínovým ministrem financí vlády ODS Vlastimilem Tlustým. Je nutno uznat, že ministr Sobotka je dokonalý řečník a to je pro náš národ velká deviza, jelikož mnoho lidí nezajímá až tak, o čem ministr mluví, ale jakou má mediální prezentaci. A když někdo dokáže mluvit tak, jako on, pak má u našeho národa, bohužel, vyhráno. Ale je zlé, že paní Bobošíková nezvládla včerejší situaci a nedokázala si udělat hlavně s ministrem Sobotkou pořádek, který neustále a trapně skákal protiřečníkovi do řeči a nenechal ho prakticky říct ucelený odstavec. Teď k obsahu jejich debaty. Jenom doufám, že má Vlastimil Tlustý svůj záměr dobře propočítaný a není to nějaká kachna. Pokud se tohoto nápadu chytnou nějací odborníci a propočítají, zda je možno vyplácet všem lidem od 18-ti let věku, ať už zaměstnaným nebo nezaměstnaným zhruba 3.500 až 4.000 Kč měsíčně, že to není možné, pak by to mohlo lehce ODS uškodit a to velmi silně, protože lidé jsou už alergičtí na nějaké plané sliby. A já se jim nedivím. Jsem na tom totiž stejně.   


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru