Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

punk´s not dead?

18. 07. 2003
7
0
1719
Autor
Olyfka

jednomu stvoření, co velice často vysedává na Kampě

"chlastáš smažíš hulíš kouříš nejíš nespíš a nechodíš do práce"

 

topíš se v rozpacích

pořád jen mlčíš

tápeš po zázracích

proklínáš, brečíš

tvý oční panenky

v legračních rotacích -

myslíš že vypadáš

jak sjetej Ježíš...

 


Nestoudnost
12. 02. 2005
Dát tip
Osobně s punks souhlasím, ale nepodporuji...nelíbí se mi to jak se chovaj a jak jsou naivní - ale to u více lidí než jsou jen oni. Zase na druhou stranu jsou to oni, kdo chtějí lepší svět...a uznávám, že žijou ve špíně, do které se přidají i feťáci a bezdomovci...ale byla to jejich volba(většinou), takže lítost opravdu na místě není. TIP

Nicollette
01. 08. 2004
Dát tip
Ale teda, co to tu fidim:) .......... souhlas s Charlotte, má pravdu.. ale souhlas i s Olyfkou.... nemyslíš náhodou takový ty vodrbaný, špinavý vandráky co seděj u Konzumu a žebraj, aby měli na cigára?... mezi nima různý věkový kategorie, ale nejlepší sou ty okolo třicet a vejš, vyhublý, vyfetovaný, vymletý.... tak to sou ryzí echt pankáči..... ty já moc ráda.... a dzákujem Charlottě za podporu a malé očištění tohoto úžasného životnáho stylu (nedělam si srandu) .... vivat anarchy

Olyfka
17. 12. 2003
Dát tip
Takhle jsem to ale nemyslela.. Punk se mi spojuje s hudbou a s nejakym politickym smyslenim.. Znam lidi, co vypadaj jako pankaci..a o nic se nezajimaj - krome kaleb.. Litujou se a rikaj, jak je to tady vsechno na hovno. A nedelaj nic.

Ne. Punk je o něčem úplně jiném, a slavné heslo "punk's not dead" mi připadá v tomto kontextu jako prznění Punku. Vůbec to přeci není o tom nemít práci, fetovat a chlastat jak zjednaný! Tak si to jen upravili pitomci, kteří si na Punk jenom hrají. Mám hodně přátel punkerů, a minimálně dva z nich se chystají na vysokou školu, a i když nežijí nijak bohatě, mají určitou úroveň, ať už na sobě mají cokoliv. (ale uznávám, že vzhledově slušní nejsou ani náhodou) Opravdu se mi to nelíbí, promiň.

Vampirezza
05. 12. 2003
Dát tip
dobrý a připadá mě že i ve stylu punk..

Notreal
30. 11. 2003
Dát tip
jo tohle je good :-) * klub

gabio
30. 11. 2003
Dát tip
tak tohle je terno*

REDH0T
08. 08. 2003
Dát tip
Nejvíc mi to připomíná skupinu LUCIE :o) Což neva. "A vona říká nenenenenenenene"

....*.... taky par takovejch znam...a taky o nich obcas napisu, ale ne tak dobre*

m11
18. 07. 2003
Dát tip
hmmmmmmmm.............. tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru