Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bráška

18. 07. 2003
0
0
750
Autor
Laila

Tak asi takhle ňák vydím svého potrhlého bráchu.....

 

Charakteristika

 

Ještě před tím, než se vám pokusím nějak přiblížit svého bratra, musím vás varovat před určitou sesterskou zaujatostí z mojí strany, protože je logické, že svého bratra jakožto staršího člena juniorů v naší rodině brát jinak než jakéhokoliv jiného kluka. Přeci jen ho vidím jako sestra trošku jinak a tím si na něm všímám věcí, o kterých nemají ostatní, a možná ani on sám, ponětí.

         Tak tedy. Je to vcelku obyčejný sedmnáctiletý kluk v pubertě, takže jeho zájmy jsou poměrně jasné: holky, holky a zase holky. Pokud se baví na toto téma se svými kamarády, jediné co lze z hloučku slyšet je kritika. Ano přesně tak, jak nás může vůbec někdo kritizovat?! No ale tak už to hold je. Líbí se mu míry 90-60-90 a podle jeho prognóz hledá super ženu , i když to sám popírá . Snaží se mi namluvit že nemá vyhraněný styl. Ale hlavně chytrá, hubená, okatá, nohatá, pěkná, slušná…….ne, vůbec není vybíravý. Ale co se týče jeho povahy, má hodné srdce, a to říkám i přesto, že mě kolikrát tak strašně naštve, takže na tom asi něco bude. Je to srandista a pořád by ze sebe nejraději dělal blba jen aby se bavil, bez toho nepřežije ani minutku. Následkem toho se však stává oblíbeným společníkem, neboť nudit  se v jeho společnosti je prakticky nemožné.

         S jeho inteligencí to podle mého mínění nebude už taková sláva. Věty které dokáže vypustit ze své obrovské pusy, kterou má po tátovy, opravdu udivují kdekoho. Škola ho moc nebere, asi jako nikoho ve věku od 8 do 18 let, to mu nemohu vyčítat, v tom jsme stejní. Snaží se ji však přečkat se svým oblíbeným společníkem, s humorem. Podle toho co slýchám od jeho spolužáků, je to opravdové kvítko.

         Je docela zručný a šikovný co se týče kreslení a myslím že ho zajímá design. Pořád by u sebe v pokoji něco měnil a přestavoval. Takové nadání mu ovšem zapomněl pánbůh přidělit v kolonce „sportovní dovednost“. Ne že by neuměl běhat a skákat, ale je totálně neohebný a nemotorný. Jeho pokusy o gymnastiku dávají zabrat našim bránicím.

         To co mu chybí v tělesné dovednosti ale dokonale nahradí svým otevřeným srdcem. Je to člověk hodný a společenský. Nikdy by nenechal kamaráda na holičkách a už vůbec ne svou vlastní sestřičku. To můžu potvrdit tím, jak mě bránil před protivnými spolužáky a zastával se mě. I když to tak mnohdy  nevypadá a i když se může zdát že ho chci zabít nebo něco podobného, mám ho moc ráda a nikdy bych ho nevyměnila.

 


Laila
29. 10. 2003
Dát tip
jo jo bráška

Dash_707
18. 07. 2003
Dát tip
:)*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru