Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Buh je

19. 07. 2003
0
0
477
Autor
zoro

Vyprava vedcu bloudi jiz tretim dnem v pralese a nemuze najit cestu,potraviny jiz dochazeji kdyz tu uvidi vesnici.Zajasaji a dobehnou do vesnice , kde je okamzite obklopi 50 cernosskych bojovniku,S hruzou zjisti belosi ze se ocitli ve vesnici hladovych lidojedu, kteri kolem nich pomalu stahuji kruh.Jeden s belochu vykrikne v panice : "tak a ted jsme v prdeli pane Boze".Tu se ozve z nebes hlas : "ne ne jeste nejste v prdeli , ale jsem tu ja Buh".Beloch se zaraduje a vola :"co mam udelat pane Boze?".Buh mu odpovi :"vidis nacelnika uprostred teh divochu?,vem mu kopi a probodni ho".Beloch nevaha , vytrhne nacelnikovi kopi a probodne ho .K ruh rozzurenych lidojedu se zacne jeste rychleji stahovat."Co ted?, mily Boze ", vola beloch do nebes. Buh mu odpovi :"Ted?,no ted jses v prdeli!"
Diana
20. 07. 2003
Dát tip
Slyšela jsem to už jako vtip - ale možná se mýlím....

Asi sis spletl(a) rubriku. Taky tenhle vtip zná. Ale je super.

Wopi
20. 07. 2003
Dát tip
Nejen rubriku, i server. Tenhle je literární. Tohle je dost starý vtip, takhle (přesně takhle!) koluje po netu už dávno, svého jsi tam nedokázal přidat nic (tady kromě sbírky chyb). Doporučuju podívat se někdy do nějakého tištěného textu, jak se píše interpunkce. A hlavně doporočuju nedávat sem vtipy jako povídky - tím se jen ztrapňuješ. Net je plný serverů s vtipy.

Diana
20. 07. 2003
Dát tip
Je mi líto, Wopi má pravdu. Souhlasím.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru