Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

liberec s adamem

28. 07. 2003
1
0
429
Autor
suchy

neřikám nic

Liberec s Adamem

 

Je půl devátý ráno a já čumim na televizi.Akorád začíná teletabís a pak dávaj pořad vo přírodě.Najednou telefon. Nevim kdo to volá,nemám kredit a tak se mi neukazuje jméno.Je to Adam:jedu do Liberce.Já taky?Veze tam prej ňáky sprchový kouty.Vezmu mu ochutnat koblihy.Přijel. Naložili jsme mě a vyrazili ještě pro naftu.Na benzíně sme vzali naftu a papírky.Začal sem balit a Adam řídit.Dobrá cesta.Zkouřili jsme půlku žilky.A Adam už hlásil,že tu druhou půlku dohulíme asi až dýl.Souhlasil sem.Ne že bych byl tak moc zkouřen,ale bylo to poslední hulení,který sem vysypal z batohu i s vysypanym tabákem.Ještě že sem to vysypal.Po cestě jsme míjeli spoustu bilbordů,aut a spusta aut mijela nás.

Teď jsme v Liberci u OBI.Adam vykládá.Tim myslim kouty.Občas se tady mihne.Proběhne kolem auta a je zas v prdeli.Jednou mě i vylekal.Máme vyložíno.Teď jedem BAUMAX.Jsme u baumaxe.Něco jim tady vyložíme a pak jedem Rochlice.Adam si vorval necht.Je to nešika.Dám si startku.Vzal jsem Adamovi koblihu speciál a koblihu vdolek.Zatim si dal jenom koblihu vdolek,speciál prej až pak.Aha skladníci dost času.Adam přišel do auta dát si v klidu ten speciál.Dvakrát si kousnul a vylezli skladníci.Nacpal si koblihu do pusy a šel vykládat.V klidu sem si dokouřil stařenu a počkal na něj.Jedem Rochlice.Rochlice proběhli v poho.Už jsme na cestě domu.Odpálil sem druhou půlku tý žiletky a Adam pustil ZVLÁSTNÝ ŠKOLU zkouřli jsme se a srali si to domu.Když mě doma vyložil řek jsem mu dík čau.


Verbatim
29. 07. 2003
Dát tip
spatné

pozorovatel
28. 07. 2003
Dát tip
Suchý.Nudný.

Astra
28. 07. 2003
Dát tip
to je edy nihilismus :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru