Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

tak jo

29. 07. 2003
0
0
909
Autor
suchy

nevim

TAK JO...

 

Tak jo jsem v centru.Přijel jsem si dohodnout pobyt.Sedim v kavárně a dávám si pivo,sice pivo moc nepiju,ale tak jedno na ledviny a chuť.Od večeře tady zbyl kečup tak si ho dávám s řízkem a chlebem.Byli jsme domluvený,že vyrazíme do hospy,ale nevim je to tu mrtvý.Spíš fšichni jsou mrtvý.I Láďa.A já mám zrovna chuť se tak ňák společensky upravit.Přijel doktor.Jen tak kecáme.Stáh jsem ho o jeho mobilní telefoní číslo.To si nachcal do bot.jestli si na noc nevypíná telefon tak se asi moc nevyspí.Vono ráno kolem 4:00 zpráva NESPI V KUSE ODPOČIŇ SI moc nepotěší. Láďa vylez z postele.Tak asi do tý hospy pojedem.Ještě dáme ruma na cestu a jedem.Jsme v hospodě.Dávám si slivovici a malý pivo. Láďa rum.Sedíme chlastáme a kecáme jen tak ňáký kraviny.Už mi docela hrajou. Domluvili jsme se že budem hospodský řikat Agáta.Nevíme jak se jmenuje a vypadá na agátu.Řikala že až pujde do skladu tak já taky.HM... Asi to dopadne tak že vyhoděj Láďu z práce.Moc paří.Budu dělat místo něj to by se mi docela líbilo,ale jemu asi ne.Agáta mě nasrala.Už byla ve skladě.S Láďou jsme se seznámili s dvouma rusama.Proběhli ňáký vodky a začali zpívat.Začalo to ja děngy propil v bare igrajem na kytare,přes sajus něrušimi raspublik svobodny a ta naše písnička česká ta je tak hezka tak hezká... a končilo to tím že Láďa na jednoho vybalil berany berany duc a malem jsme dostali přes píču.Přišla agáta že prej zavíráme.Dali sme si s rusama vodku a malí pivo.Hodinu a půl nás vyhazovala až nás přemluvila.Vyrazili sme pomalu k centru.Fakt pomalu.Dojeli sme v poho až na Láďův pád u dětskýho hřiště asi v pul pátý.Prostě vypad z vozejku.Pak sem se poblil.Asi mě nakopla ta poslední vodka.Nevim.Ještě si dáme cigáro a rychle spát.

Když sem rano otevřel oči.První co mě napadlo bylo, že já se na ten chlast vyseru,aspoň dneska.Je mi blbě.Stejně nechápu proč lidi chlastaj,když jim je druhej den tak špatně.No nemůžu jíst a ani se mi vůbec nic nechce.Asi umřu.Ale co.Myslel sem si že pudu tak kolem jedný spát,ale ňák se to vymklo.Přijel Láďa a je rozcvička.Po rozcvičce dem kouřit.Kecáme a vzpoměl sem si na to jak vypad při cestě z hospody.Ptám se ho jako proč,nebo co.A že prej celej večer nevypad a že si udělá památku na tohle místo.Nevim co si vo tom mám myslet.Je asi trošičku BLÁZEN!!!Jinak se večer docela poved.V pondělí 14.10.nastupuju do centra na rehabilitaci,abych zvíšil svojí fizickou kondici.Sem na sebe tvrdej.


suchy
05. 08. 2003
Dát tip
hele chlast je voničem, ale... Člověk nikdy nevý.

Ludvoděj
29. 07. 2003
Dát tip
hezky normální:)........fakt je chlast vo ničem:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru