Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Život

31. 07. 2003
0
0
584
Autor
TheThing

hmmmmmmmm

Život

 

Tělem mi prochází třas. Ještě pořád poslouchám, ještě pořád slyším. Melodie, která má skončit … sám jsem jí složil, dal jsem jí rytmus a určil jsem si pravidla. Hudbou to všechno začalo a hudbou to všechno skončí. Melodie, která mě uvádí do rozpaků, nutí mě přemýšlet a docházet k závěrům, kterým sám nerozumím. Proč lidé umírají? Co je na smrti tak zajímavého, že se o ní všichni zajímají? Promarnit melodii svého života, hledáním odpovědí na zbytečné otázky – co je to za nesmysl. Smrt … chladná a temná. A život tolik jasný a zřetelný, hmatatelný pro každého člověka. Milióny pocitů, barev, snů a hlavně jiných životů, které můžete prožívat s jinými lidmi. Lidé berou život jako zprostředkovatele smrti. Říkali mi, že smrtí všechno končí. Hudba dokáže být, tak krásná, ale k čemu nám je když ji neslyšíme. Říkali mi, že chci umřít. V pachu světa jsem si začal přehrávat své dílo. Má skladba mě ohromila. Rozhodl jsem se jí ukázat světu.


MrUďa
16. 09. 2003
Dát tip
hmmmmmmmm

C_ensinka
14. 09. 2003
Dát tip
Nápad s hudbou se mi líbí, myslim, že jsem to úplně nepochopila:o))) Ale nějakym způsbem mě to oslovilo, jen mi přijde, že používáš takový všeobecný fráze: Hudbou to všechno začalo a hudbou to všechno skončí. Ale líbilo se mi to

kaktusik
31. 07. 2003
Dát tip
smrťou sa predsa život nekončí .. kto Ti povedal opak, ten nehovoril pravdu :-) .. nikto nevie kto, čo je za smrťou, možno "iba" smrť .. :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru