Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tak takhle žiju

08. 08. 2003
2
0
573
Autor
Jonni

Stála jsem tam, na těch proklatých schodech. Chtěla jsem zapomenout a zničit vše, co mě k němu kdy táhlo. Ale nešlo to. Přestože jsem se o to snažila víc, než o cokoliv jiného. Nemohla jsem. Musela bych zničit celý svět, abych zapomněla. Kamkoliv jsem se otočila, viděla jsem JEHO. Ty schody. “Patříme k sobě. Navěky.” Tamta terasa. Spojení rukou. Ten most. Hrdost. Ta lavička. Jemnost vlasů. Křižovatka cest. Konec. Konec? Ne. Teprve vlastně začátek všeho. Začátek nejintenzivnějších pocitů, které se objevují kamkoliv se podívám. Je to boj na život a na smrt. Kolikrát jsem HO už v duchu zabila, proklela, ponížila. A pak postupně po celém vybouření začne nastávat klid. Vyrovnanost. I přesto, že jsem se snažila zapomenout teď vím, že to vlastně nejde, protože v nejtajnějším koutu duše sama nechci. Připravila bych se o nejšťastnější chvíle v životě. O jeho polibky, dotyky, o jeho smích, o jeho oči a mrkající dlouhé řasy. O pocit, že jsem výjimečná, a proto že mě někdo, jako je on, mohl milovat. O to, že jsem se stala jeho královnou a on mým králem. Připravila bych se o to nejcennější, co jsem kdy měla. O chvíle strávené s NÍM.


AAA_AAAB
14. 01. 2005
Dát tip
Tohle zná asi každej...kdo ztatil někoho koho miloval/miluje.. Já taky, ale už to je pryč..

Patafista
18. 08. 2003
Dát tip
* Bez komentáře. Myslím, že se k tomu nedá nic víc říct. Hezký den Jonni.:-)

Rowenna
08. 08. 2003
Dát tip
**

anonym1369
08. 08. 2003
Dát tip
... připomnělo mi to něco z poslední doby je hloupé tvrzení, že cos zažil, nikdo ti nevezme ty se o to můžeš připravit sám ostatní ti k tomu mohou samozřejmě pomoct je hloupost tvrdit, žes někomu obětoval nejlepší léta života nikdo tě nenutil a přiznej si, žes v tom případě bral na oplátku nejlepší léta tomu druhému prostě je jen na tobě, jestli se připravíš o minulost a lidi kolem z tebe budou cítit tu divnou prázdnotu vyplněnou rudými chuchvalci zášti a začne se ti vyhýbat a bude to jenom tvoje chyba, že zůstaneš sam v horším případě v obklopení sobě rovných ps: ale není to vůbec jednoduché ale to, že si to uvědomuju, považuju za naději

REDH0T
08. 08. 2003
Dát tip
:o)

Monie_Kim
08. 08. 2003
Dát tip
*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru