Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

PRZYSTANEK WOODSTOCK 2003

08. 08. 2003
0
0
1418
Autor
Sidonius

Není to reportáž, ale není to ani povídka. Je to nejspíš črta - znovu narážím na malý výběr žánrů v Písmáku. (Jo a já vím, že mám ve své \"polštině\" chyby, tak si ty připomínky nechte.)

Češi, Češi! Haló, Češi! Mluvíme česky! Je tu někdo z Čech? Haló, Češi!!! Nejsi z Čech? --- To je škoda! Češi, haló, Češi! Nie ma pan papierosku? Nie palim! Ma pan pravdu! Kouření škodí zdraví! Taky bych radši nekouřila! Konec světa! Konec světa! Konec světa! Konec světa! %*^$%*^%% ??? #!*^$%*^%% Nie movie po polsku! Tak? Where are you from? Z Čech. --- Čechy. Čechy? Pepicki! Jak podoba sie panu? Fajne, pravda? Wspanialne! Hare Kryszna Hare Kryszna Kryszna Kryszna Hare Hare Woodstooooooooooock!!! Můžem si tu u vás nechat věci? Tak. Do půlnoci. Dzenki! PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO PIWO Posadzilem kwiet
Jego zapach przypomina mi Tenaten czas... Krev nestojí za ropu! Jsme proti válce v Iráku! Jsme proti každé válce! Peace! Milosc! Przyjazn! Muzika! Rock and roll! Stop przemoci! Stop  narkotykom! Pan tu pierwszij raz? Tak, pierwszij raz. Chválíme Hospodina, pána našeho, amen. TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI TOI Do prdele, kam sme si ty bágly dali? Nebylo to támhle? Ne, tam to taky neni! Kurva práce. Sbírka na slimáky! Pomozte strádajícím slimákům! Papieroska pro slimáčky! Piotr z Lodze szuka Aniu z Warszawy! Piotr z Lodze szuka Aniu z Warszawy! Czekam cie ve trzy u niebieskego zubra! Hele, česká vlajka! Češi, Češi!! Už jdeme!! Nie, tutaj nie mieskaja Czesi. Sorry. Pan ma Sprajta? Daj mi loczka! --- Hmmm, jaka hymna, gde pan kupil? Koledze z Czech kolega z Lubawki. www.wosp.org.pl Hej! Ci masz u nas bagaze! Díky Bohu! Huráááá! Našli sme bágly! Hurá!!! Jdu se osprchovat, jdeš taky? Jo, počkej, eště si skočím do bláta! Teď jsme v přímým přenosu, tak jim ukažte Woodstock! Kopnij faje! Lodz Warszawa Parakrakra Zary Zgorzelec Czenstochowa Woodstock Zwikau Koscian Mama Afrika Mama Afrika Mama Afrika And now we want to go to Spain, with my girlfriend, 'cause we don't like Germany, you know... Czechy Polska Czechy Polska Polska Polska Czechy Czechy Przystanek Woodstock - najgloszniejsi film Polski. Zobier na ten filn rodicza! Necháme to Koňovi, ten má větší háro! Tak. Czesc!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru