Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

---===GANJA===---

11. 08. 2003
0
0
876
Autor
PSY2

KOD HULÍ, TEN UMÍ !!!!!!

 

---===GANJA 4 EWER===---


nin
13. 08. 2003
Dát tip
no s dílem ses teda fakt nepředřel Mathew: a hele, to máš ZASE z mý hrozně oblíbený knížky Vzpomínky na Haight Ashbury (pardon, jestli to komolim), žejo? Ta mě naprosto dostává, zvlášť v mým momentálním pejpromikroobdobí :)

Mathew
13. 08. 2003
Dát tip
jo jo, to je vončo :)) hůů :)) ale zase tak odvázanej z ní nejsem, ty fragmenty tam jsou docela podobný..

nin
13. 08. 2003
Dát tip
Mathew: no já jsem odvázaná z toho, že to ten chlapík dovedl popsat slovama, já si děsně zakládám na tom říct něco výstižně a tohle je pro mě prostě nevyslovitelný... dost často se mi na tripu stane, že mám v hlavě naprosto dokonalý slova, který to všechno vystihujou, připadá mi, že je absolutně nemůžu zapomenout - no a jasně žejo :)) ... já tu knihu četla asi před 2 lety a to jsem z ní měla ten dojem jako ty, teď jsem si ji přečetla znovu na jeden zátah a den nato jsem měla takovej hlubokej zážitek bez jediný vteřinky negativní emoce, takže si myslím, že má na tadyto blahodárnej účinek :)

Mathew
13. 08. 2003
Dát tip
no jo, ale já jsem jenom teoretik - ale do konce prázdnin svůj první trip stihnu, to je jasný :)

nin
13. 08. 2003
Dát tip
máš čas, dítě, mně je zejtra 27 :)))

Mathew
13. 08. 2003
Dát tip
a mně je za rok osmnáct :) to neřeš, já myslím že za deset let rozumnější nebudu :)

nin
13. 08. 2003
Dát tip
já to 18 ani nekouřila :) jasněěěě, to člověk cejtí z tvejch věcí tak nějak :)

Mathew
13. 08. 2003
Dát tip
já kouřím jenom rok - a chlastám půl roku - s tím přestupem na střední to začalo :))

nin
13. 08. 2003
Dát tip
já: v 18 gandža, 19 - cca 26 bflmpsvz (po stopách strýčka Billa), psychadelika někdy v 23, ale hodně až teď, no a nikotin vtipně požívám rok a něco!!! :)

Mathew
13. 08. 2003
Dát tip
myslíš pana Williama S. B. ?

nin
13. 08. 2003
Dát tip
Mathew: jasně, Chorobu já prodělala, ale už jsem téměř zdráva... přestup na střední je v pohodě (aspoň na střední knihovnický, kde byly skoro samý holky), ale ten čásek po maturitě, kdy máš před sebou všechno otevřený, je docela nebezpečnej :)

Mathew
13. 08. 2003
Dát tip
tak to je dobře že už jsi skoro zdráva :) páč tak to má bét :)) jů ,na střední knihovnickou bych taky chtěl chodit..:)

nin
13. 08. 2003
Dát tip
to byla skvělá škola, ale byla jen jedna v praze a druhá myslim v brně, dvě třídy v ročníku, jenže už střední zrušili a knihovnictví můžeš studovat jenom na vejšce... bylo to moc fajn - hrozně moc literatury, dějiny umění etc....

Mathew
13. 08. 2003
Dát tip
tak to je skvělý, to je přesně to po čem jdu :) jenže já jsem shnil na gymplu :(

nin
13. 08. 2003
Dát tip
na tý škole jsme měli nějaký učebnice, co jsou pro gymply, ale třeba přírodní věty se zcukly v prváku do tohohle: čtvrt roku fyzika, čtvrt chemie, čtvrt ekologie a čtvrt biologie! blbý bylo, že dost lidí tam šlo právě kvuli tomu, že tam nejsou tyhle předměty, takže tam bylo i dost tupých holek, co ani moc nečetly (nebo nějaký dívčí romány), prostě se chtěly jenom vyhnout fyzice... to mi bylo kolikrát těch profesorek fakt líto. v tom roce, co jsem tam šla, totiž brali určitej počet lidí bez přijímaček, myslim, že do dvou dvojek nebo tak nějak - no a dost mimopražskejch mělo dost bídný znalosti, ale prostě ne tak přísný učitele... gympl je zase dobrej jako přípravka na vejšku. mě třeba docela sralo, že jsme ve čtvrťáku už neměli matiku a že bych se na přijímačky na vejšku musela učit, já si tu knih. školu vybrala právě kvuli tomu, že mě bude bavit dávat pozor, páč já nejsem ten typ, co by se něco drtil, když ho to nezajímá... no a tak jsem se na vejšku hned po maturitě vykašlala, i když mě tam už všichni viděli, další roky jsem si jela jiný věci - a teď už si půlku věcí ze školy nepamatuju, takže to asi už ani neprubnu... schade. můžeš jít po gymplu na knihovnickou vejšku, to je fakt zajímací, podobný věci, jako jsem měla já na tý střední, učíš se dějiny různejch knihoven, různý písma... a hlavně hafo a hafo literatury...

Mathew
13. 08. 2003
Dát tip
tak v tom případě je možný že jsem konečně našel svůj cíl, protože jestli jsem ochotnej se něco učit tak je to literatura literatura a dějiny umění a literatura a ta historie knihoven a tak, to zní taky zajímavě :) jenom jestli ta škola není zase jenom v praze - kdyby byla i v brně tak je to v poho, ta praha by taky šla, ale radši bych šel do brna - heh, beztak mám ještě tři roky čas :)

nin
13. 08. 2003
Dát tip
jsem si na 99,9 % jistá, že je i v Brně! já na tu střední přišla tak, že jsem celý dětství říkala, že budu psát nebo malovat, vůbec jsem to neřešila, myslela jsem, že půjdu na výtvarku, až z takový tý příručky, kde si vybíráš, jsem zjistila, že tam berou snad 25 lidí :))), předtím jsem o knihovnický netušila...

Mathew
13. 08. 2003
Dát tip
hej, tak to je drsný :)) myslím že tam je to přesně pro mě :)) a vůbec, já teď obhlídnu net jestli nejsou nějaký stránky tý školy -

Mathew
13. 08. 2003
Dát tip
mám to, knihovnictví a informační věda na filozofické fakultě masarykovy univerzity - psychologie, pedagogika, angličtina, samozřejmě to knihovnictví, nauka o písmech a podobný hustoty - no super :)

nin
13. 08. 2003
Dát tip
jo, psychologii jsem zapomněla, my ji měli akorát ve čtvrťáku, taky výborný...

Mathew
12. 08. 2003
Dát tip
naposled mám -li se pomodlit právě chci říct jen bože žehnej trávě! :)

hmmm, tak dobře

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru