Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

moje teťkonc nálada

21. 08. 2003
0
0
400
Autor
socinka

trochu si vylejvám srdíčko, a píšu prostě to, na co myslim - ne abyste si mysleli, že sem úplně blbá, když veřejně píšu takovejhle blábol, ale čim víc lidí to bude vědět, tim míň dostanu pochopení a třeba si to uvědomim a tydlety kecy už nikomu vnucovat nebudu....:))) to zíráte, co ze mě vypadlo....

nazdáááár

tak si představte, že mám sqelou náladičku.

Sedim s bráchou (Indiánem Velký bříško) v jedný místnosti a už jsme byli i na cígu - mimochodem kouřim...hujaja

Víte co chci? Chci jednou napsat něco velkýho, nebo i víckrát než jen jednou...uvidíme. Ale jedinej průser by byl, že vůbec neumim psát - tohleto tady všude odemě jsou blbosti jen tak z hecu. No nedivte se, já nemám v rodině vzor - máma ing. arch., děda ing. arch., strejda taky dělá do oboru a táta s bráchou techničej. Ségra, tak ta je nejhusčí - právě odmaturovala a půjde na vejšku. A můj hezkej bratránek se teď dostal na gympl. No nejsem já černá ovce? Propadám na zdrávce! No já su asi fakt blbá. Proč lezu na takovou školu, když mám v hlavě kalkulačku - a to nekecám...Jestli ovšem nepropadnu (prosím prosím....), tak to bude útěr ještě větší - odpadne mi matika, fyzika, chemie, děják a takovýhle záchranný předměty, na kterejch se slušnej průměr ještě dal utáhnout. Je to prostě v ......!!!

 

Ach jo, tak sem si zas jednou ulevila...jo a na ty hrubky se vykašlete, protože mě už nebaví psát spisovně - je to moc zdlouhavý a neřiká to nic o mojí mopmentálně hustý náladě. A navíc, psát spisovně umí snad každej, kdo se snaží, ale takhle krásně hovorově, to se musí umět  :))))))))))))))

 

jinak už mám dost a chci si dát cígo, takže na chvilu končim.

 

pa a zas něgdy s mými myšlenkami...

 

 


socinka
01. 09. 2003
Dát tip
...:)

Inzulinka
21. 08. 2003
Dát tip
Ale Bimko, kup si deníček a svěřuj se do něj. Třeba z toho jednou bude VELKEJ bestseller ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru