Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

3 minutová blbůstka

21. 08. 2003
1
0
453
Autor
BRAVE

Jen tak...

Don.t Worry, Be happy

...BE HAPPY!

Když noc vás do snu unese, tak v život sny přivede a vás krásně do snu přenese. Kašlete na problémy své, a žij život svůj, dny jsou radostné, neztrácej drahocenný čas, který je jen tvůj, hleď ať jsi někdo, někdo kdo je, neztrácej čas, ať jsi a kdo bude. Až budeš, vzpomeň, kdo jsi a kdos  byl. Život svůj užívej. Život svůj krásně a hrdě prožívej. Život svůj dobrým lidem rozdávej. Život svůj po zlém neházej, však s radou přicházej. Život svůj nad vším prožívej, však hlavou dobře s časem nakládej…Chceš krásně žít? Však snažit, to musíš, ne bědovat a ne závidět, však rozdávat a rozmýšlet. Usměv k šatům svým přidávej, lesk drahocenných šperků pomíjej. Nikdo z nás není krásně oblečen, když úsměv nemá na tváři přikouzlen.  Nežiješ tu sám, rozdávej se všem, všem nám. I oni prožijí a s něhou se  tobě rozdají, tebe láskou v noci přikryjí. V srdci před vším ukryjí. Před zlým světem obrání.   Když to uděláš, uvidíš, pochopíš, prožiješ….Uvidíš… Sníš? Či bdíš? To se už nikdo z nás nedoví :o) Jen ty to víš, třeba pochopíš….

p.s. Tohle věnuji Don.t Worry, Be Happy  (Martince:o) je to fajn holka, ale to asi víme všichni. :o)

p.s.s. A lidičkové, napsal jsem to asi tak +/- za 3 minuteky a to tak, že jsem se k ničemu nevracel a ani neopravoval, takže je to z „oleje“ :o))) A co jsem tím chtěl říci? Že neberu žádné záporné kritiky, jen samou chválu :o))))))))

(dělám si srandu, i když s tím časem ne:o)

 

-jeden pisálek-


Proč avízko? :)

BRAVE
23. 08. 2003
Dát tip
Nyx: Já to mám raději z oleje :o)))) Dělám si srandu. Skoro neustále. A dík - každá kritika má své "+" :o)... "Ženy vzněcují v mužích touhu vytvořit veledíla, a překáží jim v jejich realizaci." Oscar Wilde :o)

BRAVE
23. 08. 2003
Dát tip
Nyx: Já to mám raději z oleje :o)))) Dělám si srandu. Skoro neustále. A dík - každá kritika má své "+" :o)... "Ženy vzněcují v mužích touhu vytvořit veledíla, a překáží jim v jejich realizaci." Oscar Wilde :o)

BRAVE
23. 08. 2003
Dát tip
2x :o) lepší než jen 1x (byl to omyl:o( :o)

Nyx
22. 08. 2003
Dát tip
Měl bys psát spíš z voleje, než z oleje, jinak tě chápu, taky jsem občas psal něco a odmítal jsem to již později revidovat, jelikož by to ztratilo ono kouzlo okamžiku, no znám to, taky jsem znával Martinku, kterou rovněž všichni kvitovali z povděkem a kdeže loňské sněhy jsou, dneska má milá Martinka miminko,manžela,auto,dům a je to.Jinak bys to své dílo mohl poskytnout nějaké sektě, která by si z něj mohla udělat nějakou mantru :-)

BRAVE
21. 08. 2003
Dát tip
Tak jak si to čtu, tak to stojí za starou belu. :o)

Žádná záporná kritika? Dobrá tedy - Nelíbí se mi to veršování, je to takové..nejsem na to zvyklá. Co se týče obsahu, ten se mi líbí, je pozitivní a toho si u věnování vážím.. A změnila bych název, možná honosnější, aby bylo jasno, o čem píšeš... Ty smajlíky Ti určitě někdo zkritizuje... Ale pro mě je psaní o pocitech - i vyvolaných, takže dávám Tip, už proto, že tento autor je tu nový...no, nakonec, myslím si, že tu nemusím všechno rozmazávat. Díky (ty snad ani nevíš, co v tom "díky" všechno je)

BRAVE
21. 08. 2003
Dát tip
Tak 1. Dík za kritiku. 2. Veršování? To chápu :o) 3.Smajlíky? Ať si je někdo zkritizuje, protože kdo se neumí smát, tak má smůlu (nic ve zlem:o) Jinak děkuju... p.s. A název - honosnější být nemusí, protože "blbůstky", které člověk zažije, nemusí mít "honosný název", stačí jen, když si je člověk prožije a je mu fajn a nejen člověk samotný, ale i lidičky okolo něj... (Je to ale nejlepší kritika, co jsem dostal:o)

Ty máš rád žlutá okénka, viď? Víš, snad se umí smát, ale ...no, nevím, třeba to příjmou. :) Jinak souhlasím. Těch kritik ještě bude.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru