Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Loutkaření

23. 08. 2003
5
0
1125
Autor
Notorick

INDISPOZIČNÍ BLBŮSTKA

Scénu s princeznou a králem v loutkovém divadle vysřídal příchod kašpárka. Dětské tváře se připravily na smích. Kašpárek zakopl. Smích proletěl celou místností. I zželelo se dědovi jež vedl kašpárka , kašpárka. A to při vzpomínce na perná léta s komunismem.

"Kurva! Smích ... smích přejde !!!!! "    děti umlkli v údivu ...

Kašpárek začal svou psychologickou hru. "Pes mi umřel a děti? , ty chcípli. Manželka mi utekla s klaunem a babička stůně! " Publikum brečelo....  až na jednoho. Ten se smál, až se za břicho popadal. Dědovi se podívná osoba zalíbila, osobě děda též. Pomalu vstala a zamířila si to k němu. "Dokonale jste si to naplánoval , myslím, že taklhle děti nebudou myslet na vaši smrt , budou si pamatovat jen mizerné divadlo".... vytáhl s kapsy loutkovou kosu a přeťal dědovi provázky...


***

Notorick
25. 08. 2003
Dát tip
papouchu ... ten nápad je hodně starej a několikrát jsem ho zpracoval v poezii u mého bývalého autora Lu_Pa - na Písmáku .... tohle je pokus o novou stylizaci ( a ještě řekni, že tenhle nápad nejni tuctovej.. já ho jen zkouším různě zpracovávat )

Dash_707
24. 08. 2003
Dát tip
:)))***

Perseus
24. 08. 2003
Dát tip
Opravdu perfektní, mám rád takovýhle úlety. Trochu mi to připomělo hru o masovém kašpárkovi od Štaindlera.Tip*

papouch
24. 08. 2003
Dát tip
dobrej nápad, ale absolutně nezpracovanej, díky stylu "napiš a uteč od toho" je to prázdný :(

Mathew
23. 08. 2003
Dát tip
sakra máš to celý skrytý a zamotaný v metaforkách a v alegorii, jak mám poznat jestli se tomu komunismu vysmíváš nebo ne? :)) a nebo tak o communism vůbec nejde ? :)) :)

Notorick
23. 08. 2003
Dát tip
právě , že jde při špatné vzpomínce jim prokáže dobro .... zemře :)

Mathew
23. 08. 2003
Dát tip
lupovina :)) tak teď*

_Jap
23. 08. 2003
Dát tip
aby taky ne.....nejlepši***

alim
23. 08. 2003
Dát tip
i kdyz opona spadla...tleskam...super...a ti, kteri si to jeste pamatuji na vlastni loutku, co s provazkama, vzdyt uz nas nikdo nevede?.-)))))))T*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru