Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zrcadla (I) (19.08.2003)

31. 08. 2003
2
0
833
Autor
sunbird

  dusivé horko
ptáci už odlétli
kdosi se otírá
o komín
         zvuky ticha
           snad i léta
             končí
               a je nový
čísla rostou
pod tíhou myšlenek
   a polovina
       nás zvolna minula
   a nikdy zpět
       je tu
          jeho čas a
             - venku tma


sunbird
02. 09. 2003
Dát tip
Děkuji za tip těm, co mi ho dali(ehm, jak se to pozná?). Don't_worry: Ale notak! :o) Každej se vyjadřujeme jak kdo umí a obyčejný úsměv beze slov je mnohdy tou nejlepší odměnou. Prostě to ber s nadhledem ... tolerance, holka, tolerance! ;o) Jo, asi to je profláklý, ale co se dá dělat, bylo to nejvýstižnější. Díky!

Ale ano, toleranci, tý se budu muset učit a učit. Jenže mě tam provokují ty smajlíci, kdybych věděla, co si alespoň myslí...mno, neberte mě zas tak vážně. Mám chvilky, ale možná bych apelovala na změnu - třeba psát - zvednutý palec směrem k nebi, palec je dole...a další kritika by byla - nepalčím, to je jako v úrovni vody ani to, ani to.... A jak se pozná, kdo ti dal tip? To je jedno, ale za sebe říkám, že já ano.

Dash_707
01. 09. 2003
Dát tip
:o) :))**

Začínají mě točit Dashe sedmsetsedmičky kritiky. K básní - jediné, co se mi na tom nelíbí, je.."pod tíhou myšlenek". Příjde mi to profláklé, ale nemyslím to zle, to vůbec ne. Možná jsem to i já někde použila. Ale pro mě je nejhezčí začátek, ten je pěkný...*

WiruZ
31. 08. 2003
Dát tip
dneska prijde mi to dosti takove sentimentalni melancholicky nevim proc ze by tim koncicim letem*/*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru