Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

První řady patří pěšákům

04. 09. 2003
3
0
728
Autor
Lupák

Já jsem Lu_Po , bohužel jak se ukázalo pan Lyryk má v Písmákování takovej bordel, že přesto že jsem se dokonale smazal a žádnej novej Lu_po se tu nezaregistroval musím svůj návrat odřít s nekvalitní přezdívkou Lyryku !!!!! tak už si to tu dej do pořádku !!!

_Jap  ...  A ty myslíš, že se vojákům chce do války, vždyť jsou  to normální lidi a ti nestojí o zabíjení. ..

 

Lu_Po ... No jo a komu si myslíš, že se nechce víc. Němcovi kterej má zbaň, nebo Rusovi, kterej ji nemá ?!


_Jap
02. 08. 2005
Dát tip
... _Jap ... A ty myslíš, že se vojákům chce do války, vždyť jsou to normální lidi a ti nestojí o zabíjení. .. Lu_Po ... No jo a komu si myslíš, že se nechce víc. Němcovi kterej má zbaň, nebo Rusovi, kterej ji nemá ?!

bota
26. 10. 2003
Dát tip
Lu_Po hnmmm, tedy Lupáku, přeji mnoho úspěchů s novou přezdívkou. PS přinutils mě k zamyšlení***

Lupák
07. 09. 2003
Dát tip
StvN ..... takže podle tebe vojáci nejsou normální lidi? Je to voje teorie ... větší blbost jsem ještě beslyšel .. možná jsi se chtěl bavit o profesionálních vojácích. Ale vzhledem k tomu, že všichni můžou být za jistých okolností vojáci ( a všichni jsou "vojáci" ) ... nejsi normální a píšeš dost hloupý kritiky

StvN
07. 09. 2003
Dát tip
Čekal jsem tuhle reakci. A teď se podívej, mlíčňáku, nejdřív si zakus alespoň vojnu, než začneš svět poučovat o vojácích. A když si o sobě myslíš, jak jsi skvělej, tak ti přece nestojí za to, navážet se do mý inteligence, ne? Nebo taky přemýšlíš jenom podle rozvrhu?

StvN
06. 09. 2003
Dát tip
Vojáci nejsou normální lidi.

Keetch
06. 09. 2003
Dát tip
Chtít nebo nechtít, je v tady vždy podřazeno slovu muset. Musíš, i když nechceš. Musíš, i když chceš. Musíš, i když nevíš. Musíš, i když víš. A vojáci nejsou normální lidi?? Nechápu

KayTee
05. 09. 2003
Dát tip
;o)))) Hodně úspěchů s novou přezdívkou ;o)))) k t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru