Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vzpomínka

05. 09. 2003
5
0
1546
Autor
Tygřík

Oskárek je naše andulka.

Vzpomínka

 

Oskárkovi bylo smutno. Vzpomínal na den, kdy ho odloučili od kamarádů a rodiny. Byla to velmi bolestná vzpomínka. Pamatoval se, že si povídal s kamarády a rodinou. Najednou přišli tři lidé: máma Zora, syn Franta a dcera Pavla. Chvíli si prohlíželi ostatní ptáky, pak si něco domluvili a šli k pultu. Něco řekli pánovi za pultem, ten vzal železnou síť, otevřel naší klec a chytil mě! Samozřejmě jsem se bránil, ale on byl stokrát silnější. Surově mě nacpal do krabičky s výrazem, že se mě rád zbavil. Potom byla tma. Víc si toho nepamatuji. Teď už se mám stokrát líp!

KONEC


ondrech
03. 04. 2004
Dát tip
Kam se dostal, že se má už stokrát líp? to se má stokrát líp v tý krabičce?

Narvah
25. 09. 2003
Dát tip
ne

Tygřík
13. 09. 2003
Dát tip
Hele?Mohli byste se podívat na moje dílo Oskárek.Doporučuju to.

S přihlédnutím na tvůj věk se klaním. Hodně slušné (i když nemohu srovnávat, v jedenácti jsem nevěděl, co je to kniha).

_Daddario_
06. 09. 2003
Dát tip
Samozřejmě, že věk do značné míry ovlivní výsledek, nicméně na jeho hodnocení to nemění nic. Myslím, že upřímost může ranit, zároveň je ale autorovi opravdovým pohledem z venčí na jeho dílo. Jak s ním naloží, je už na něm samotném. FLO si upřímně myslela, že je to o ničem a nízký věk autora tomu "něco" nepřidá.

Kolben
06. 09. 2003
Dát tip
Dad:Proti kritice absolutně nic nenamítám, v tom sem souhlasil s tebou(viz moje krt.) a souhlasím i s FLO. Akorát sem si myslel, že by nebylo od věci mu dodat trochu chuti a povzbuzení. Radši se v tom už nebudem patlat. Myslim, že sme to mysleli všichni D.

_Daddario_
05. 09. 2003
Dát tip
Povídka je sice krátký literární útvar, ale tohle... I bez toho přechodu z er formy na ich formu bych za to ve škole dostal kouli jak vymalovanou. Doporučuji seberealizaci v kategorii Blbůstka nebo Ostatní.

Narvah
05. 09. 2003
Dát tip
Tu poslední větu jsem si vymyslel. Je to ještě horší. Franta s Pavlem do mě neustále píchají prstem a otevírají ta svá obrovská růžová ústa a volají : "Oskárek, řekni Oskárek!" Pavlovi obvykle páchne z úst. Pavla zase prská. Nejhorší je, když si ke mně sedne jejich matka. Obvykle už spím. Začne plakat a vypráví, jak je sama. Povím vám, tady v té kuchyni co visím je to strasšně depresivní. Ve vězení ve zverimexu nás bylo na tu samotu víc. Tady jsem na to sám.

KayTee
05. 09. 2003
Dát tip
;o)))) možná by se Ti líbili mé pohádky o jahůdce z Jogobelly a o Knedlince a Knedlíku....Mrkni se na to ;o)))) *

FLO
05. 09. 2003
Dát tip
Hm, to je fakt o ničem.

Kolben
05. 09. 2003
Dát tip
kritici: Lidi, na svůj věk se alespoň snaží. Co jste dělali vy, když vám bylo tolik co jemu? Ale s povídkou to fakt nemá moc společnýho, dej si to do pohádek. Hlavně se nenech otrávit a piš dál. Pamatuj co čech to písmák. :-) p.s. Dadario má pravdu, dávej si pozor v jaké osobě píšeš.

FLO
05. 09. 2003
Dát tip
Kolben: Hm, no jo, to si musím nasypat popel na hlavu, protože to sem fakt přehlídla, ten věk, takže všechno beru zpátky.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru