Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dopis pro Tebe

16. 09. 2003
1
0
1240
Autor
Klarka02

pro Tebe

 

Miláčku,

Já vím, takhle už Ti nemůžu říkat. Dobře. Měním tedy oslovení…

 

Milý kamaráde!

Je to tak lepší? Věřím, že je… Jak se vlastně máš? Chybíš mi! Je tu bez Tebe smutno… Je tu tma, odvykla jsem si mít ráda světlo… A Ty víš, jak jsem měla světlo ráda – doma v místnostech, světlo reflektorů, světlo sluníčka, světlo lampičky u noční postele… Vzpomínáš? Určitě ano… Musím se až usmívat, když si Tě vybavím, jak za mnou chodíš po bytě a všude zhasínáš, pak uděláš přednášku o šetření a pak…pak si mi zase lehneš do klína, jak jsi to vždycky dělal… Promiň, já vím, zase začínám…a to bych neměla. Dobře, chtěla jsem Ti poděkovat za ty svatební fotky, co jsi mi poslal. Jsou opravdu moc hezké! Takže vám přeji hodně štěstí a lásky, vážně! Upřímně! Moc vám to sluší, vybral jsi si skutečně dobře, Tvá drahá polovička je jak princezna a září jak obrázek. Tobě to taky sluší, vypadáš vážněji, než jak Tě znám já. Vybral jsi si dobře, bude Ti jistě dobrou ženou… Ale chybíš mi, lásko moje, chybíš mi…Já vím, vítěz je jen jeden a já to nejsem a navíc „vítěz bere všechno“, to znám a Ty taky.  A tak ona má štěstí, lásku, úsměv, radost, budoucnost a má Tebe! Ale bolí to, moc to bolí…když jsi odjel, vzal jsi s sebou i kousek mne a ten kousek mi teď tam někde uvnitř chybí… Drahoušku, vzpomínáš na tu kytičku, co jsem si donesla jako malinkou? Představ si, že kvete! No, není to úžasné? A taky se Ti musím pochlubit, zítra jsem pozvaná na kafe ven… A toho člověka nebudu porovnávat s Tebou, už nebudu. Teď lžu sama sobě! Budu ho zase porovnávat, budu…jen nevím, proč mám pořád ten pocit, že Tobě se nemůže nikdo vyrovnat, nikdo! Ty jsi moje srdíčko, můj brouček… Proč jsi odjel, lásko, proč jsi to udělal? Co se stalo tak špatně? Ze dne na den jsi pryč, beze slůvka vysvětlení... a já to prostě nemůžu pochopit, nemůžu a věř mi, že se snažím! Ale i přes ten konec, ty dny s Tebou, kocourku můj, ty dny byly to nejkrásnější, co jsem kdy zažila! Děkuji Ti za ně! Děkuji Ti za všechno! Je čas se rozloučit… Půjdeme si dál každý svou cestou a asi to tak bude dobře…Nikdy na Tebe nezapomenu! ... Buď šťastný!

 


Krel
19. 09. 2003
Dát tip

Monie_Kim
17. 09. 2003
Dát tip
...nejtezsi je se odpoutat...trva to, vlece se to a obcas si u toho clovek i natluce...

Nick
17. 09. 2003
Dát tip
Je to pěkný fakt moc, stejně tak jeko zbytečný...

šroubek
17. 09. 2003
Dát tip
Je to krásný, moc, ale asi je čas nejen otočit list, ale spíš ho rovnou spálit

Vinki
17. 09. 2003
Dát tip
Tohle je moc velka skoda slov, velke plytvani. Je to moc upjate, ale je mi jasne, ze to neni samo sebou. Udelej caru za zivotem, nedivej se zpet. Klidne srovnavej, ale nenech se ovlivnit.

katugiro
17. 09. 2003
Dát tip
"Půjdeme si dál každý svou cestou" je v naprostém rozporu s celým předchozím textem, který zní jako výplod dotěrné ex-... a nezní to dost reálně :)

Okurka
16. 09. 2003
Dát tip
no potěš koště !!!

mundlos
16. 09. 2003
Dát tip
uf

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru