Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pondělní glosa, 22. září 2003

22. 09. 2003
0
0
749
Autor
glosator

22. 09. 2003

 

            Rozum mi stojí nad prapodivnou, ale už vlastně i klasicky známou odpovědí pana místopředsedy vlády Mareše na otázku, co říká na hrůzné činy rodičů, kteří týrají své děti. Odpověděl jen, že problematika dětí je v nynější době rozčleněna mezi 5 ministerstev. K tomu jen dodal, že o tom vláda ví a že je to prostě chyba. Ale to je všechno, co jsme na tuto problematiku slyšeli a tím všechno končí a zase se nebude dít nic do té doby, až se někomu budou hodit např. při předvolební kampani líbivá slova pro voliče.

 

            Dnes ještě poslankyně Marvanová, která porodila třetí dítě se rozhodla opustit sněmovnu, jelikož nedokáže skloubit mateřské povinnosti s prací ve sněmovně. V pořádku. Co už není tak v pořádku je fakt, když prohlásila, že je potřeba reformu podpořit. Divím se pravicové političce za tento názor, ale je třeba poslouchat hlas většiny a nadřízených. Ale vlastně paní Marvanová už s tím nic společného mít nebude. Po tomto prohlášení si Špidla ani tak moc oddechovat nemusel, i když na druhé straně Marvanová pro něj stále představovala hrozbu. Nebyly totiž až tak úplně dodrženy podmínky rozpočtu na rok 2004. Ale teď už to tak vypadá, že je Špidla zase o trošku víc za vodou…


glosator
23. 09. 2003
Dát tip
dlouho jsi mi chyběla, ursi

ursi
22. 09. 2003
Dát tip
ty seš zase nějakej chytrej

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru