Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mumínci

25. 09. 2003
1
0
1125

Někdo to už říct musel...... IN PROGRESS

MUMÍNCI

 

       Takže jak začít, no mumínky asi každej znáte, ale ruku na srdce kdo z vás by řekl, že tito vpodstatě roztomilí zvířátci co chodí po zadních zasévají do hlav našich nejmenších již od velmi útlého věku zásady anarchie?

 

      Čím, ptáte se?

 

 Takže podívejme se na to.

 

          Ti miloučcí mumínci totiž v podstatě bydlí v jednom domě. Vemte si už jen základy mravnosti. Kdo z nich na sobě něco má? Je pravda, že otec má na hlavě klobouk, ale myslíte, že by to mělo stačit? Jejich anarchie je hlavně v tom, že dohromady mají svůj dům se vším uchylným co se v něm děje co už oko kamery nevidí, nezřízené drogové orgie kdy je jedno kdo komu (koho) co (čím) píchá. Pitky ,do posledního mumínka a do poslední mumínčí mozkové buňky, které se odehrály ještě před natáčením už nikdo nevidí. Jak tedy něco takového může být výchovné?

 

         Já vám to povím, tohle jsou totiž základy anarchie ve své syrové formě jakou nikdo nepozoruje poněvaďž se tiše plíží po sqautech.....

 

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ


No, tomu rikam literatura. Aneb zhulime se, hodime na papir naky hovadiny a budem se tvarit, ze muminci jsou anarchisti.No, to je dost ubohy,kdyby to aspon fakt melo hlavu a patu...To je des. A propo-mozna te zaujme, ze Po z teletubbies je komunista, muzes o tom zkusit neco napsat.

OttoWolf
15. 10. 2003
Dát tip
Snaž se psát o něčem, o čem aspoň trošku něco víš.

supizmus
02. 10. 2003
Dát tip
jste normální?

ShArKeY
25. 09. 2003
Dát tip
Asi jsem natvrdlý, ale nevysvětlil jsi, kdo jsou to "mumínci"... Jinak se mi to zdá být poněkud zmatené ... slovosled a tak

REDH0T
25. 09. 2003
Dát tip
Neznám

janran
25. 09. 2003
Dát tip
zaujimave, čo všetko sa dá nazvať anarchiou. Hlavne, aby to nemalo hlavu pätu

No to je hukot! já si to asi kvůli tobě ještě přečtu. tak tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru