Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Arnoštův příběh

14. 10. 2003
0
0
625

můj život ve zkratce

    Jednoho zamračeného podzimního rána se městem, které proslavila skupina YoYo band, spisovatelka Marie Majerová a kvalitní (leč levná ! ) ocel, rozlehl křik novorozeněte. Arnošt, honosící se jménem po svém pradědečkovi a tudíž ne právě moderním, mohl prožít celkem šťastný a spokojený život, nebýt jedné postarší učitelky na základní škole. „Nic v životě nedokážeš, jsi úplné budižkničemu,“ pravila mu ledovým hlasem, tváříc se přitom jako zlá víla sudička. Arnošt, hluboce zasažený krutou poznámkou, se ze dne na den dočista změnil. Doposud milý a společenský chlapec se proměnil v tichého vlka samotáře. Ani ubíhající léta, strávená mezi krutými spolužáky na gymnáziu, mu zrovna nepřidala. Zkoušku dospělosti skládal nepřátelsky vyhlížející mladík s kamenným pohledem, kterému škola, na níž prožil poslední čtyři roky života, nestála ani za jediné ohlédnutí.

 

P.S. Nyní se Arnošt potuluje v rušných ulicích velkoměsta na Vltavě a stíhán depresemi (z pochmurného podzimu a blížících se dvacátých narozenin) hloubá nad svým nespravedlivým údělem.


Rozervanec
23. 02. 2004
Dát tip
jeee...nebud smutny chlapecku....urcite bude zase dobre, ver mi, ja mam vzdycky pravdu...:c))))))))

arnošt je můj táta!!!!!!:o) mimochodem "život má takový smysl jaký mu dáme" = jaký si to uděláš takový to máš uteč těm depresím a hezky oslav narozeniny :) (vesele:))

...to je o mne, prevedeno do muzskeho pohlavi? :o)

REDH0T
14. 10. 2003
Dát tip
To je inzerát ? :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru