Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Horor - kapitola 5

31. 10. 2003
0
0
368
Autor
Kubak

Kapitola 5

Sedím ve sklepě. Venku je strašný vedro. A dusno. MC totiž jel s Peťou koupit nějaký jídlo do města a ta po něm prej v autě vyjela a tak ji MC prej docela drsně zchladil. Asi jí to mírně pošramotilo její malinkaté ego a tak momentálně o Vulvovi šíří pomluvy a snaží se, aby byl odloučen na okraj společnosti, kde by bídně zhebnul a nic už by jí nevykládal o špatné morálce a co víc, prý se ještě odmítavě vyjádřil o její chloubě. Asi je pro někoho těžké pochopit, že v dnešní zerotizované společnosti jsou jedinci, kteří chtějí zachovat celibát a co hůř, najdou se i tací, kteří by dokonce chtěli být věrní. Hrůza.

      MC se za mnou stavil a vypili sme pár skleniček dobrého vína. Prej to nahoře vypadá bledě. Vlastně jsem se zapomněl zmínit o tom, že mi sem MC nosí jídlo a já odtud v podstatě ani nevycházím ven. Záchod je hned u vchodu.

      Byla tu za mnou i Peggyna. Prej je MC nějakej divnej. Mně přišel jako vždycky.

      Taky přišel Dave, říkal, že tady s takovejma debilama nebude a jedou pryč. Kdo? To jsem se zapomněl zeptat.

      Přišla i Pája. Řekla, že na to serem. Prej odjeli všichni kromě MCho, Čoudy, kterej zrovna blil na hajzlu a nás dvou. Pohoda. Vlastně ne. Prej to taky zabalíme, MCmu něco zkazilo náladu a chce vypadnout hned, jak bude Čouda trošku střízlivej.

      Asi jsem se zamiloval. Pepa, tak se jmenuje ten sklep, je naprosto pohodovej, daleko lepší než třeba blbá lavička. Nevím, jak se bez něj obejdu, rád bych mu dal nějakej dárek na památku.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru