Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

vévévé seznamka cézed

12. 11. 2003
3
0
786
Autor
dagomarh

Autorka prohlašuje, že celý děj povídky je smyšlený a jakákoli podobnost s níže popsanými osobami je čistě náhodná :-)

Vévévé seznamka cézed

 

 

     „Tohle zkrátka není normální… Já  nevím, co mám dělat! Co si počnu? To už na světě  neexistuje žádnej,  alespoň trochu normální chlap?“… nějak takhle začala svůj zoufalý monolog Evelína. Už skoro půl hodiny jsme seděli v cukrárně U pocukrovanýho koblížku, já jsem trpělivě poslouchala její nářky a přitom mě doma čekala fůra práce. Ale co bych neudělala pro kamarádku, že ano!

„Ale já to tak nenechám“ pravila rozdurděně Evelína,  „rozhodla jsem se vzít všechno do vlastních rukou. Budeš koukat, co jsem vymyslela. Dám si totiž inzerát!“

„Inzerát? A to jako do novin?“ poněkud naivně jsem se zeptala.

„ Kde žiješ prosim tě, snad jsme v jednadvacátým století, ne? Je vidět, že trávíš všechen čas s mumiema a začínáš bejt úplně mimo. Jasně že do novin NE! Na Internet, chápeš? Moderní doba si žádá moderní komunikaci a když už selhalo úplně všechno, tak je třeba vrhnout naše naděje do zcela jiné dimenze“, pronesla ležérně Evelína a s grácií si odhodila kadeř, která jí spadla do čela.


Zenra
13. 11. 2003
Dát tip
nezapomnelas tam nakopirovat konec? Treba ti to utrhlo v pulce a ani o tom nevis?:))

Vinki
12. 11. 2003
Dát tip
heh, celkem solidne napsany, jen internet se uz dneska pise s malym "i", tak kde to zijes?! :))))))) Proste fajn vecicka... *

Poetisa
12. 11. 2003
Dát tip
Po pravde receno me prekvapilo, ze uz je konec, nejak tomu schazi pointa. A jeste ke vsemu to mela byt povidka (coz rozhodne neni) a ta se bez ni neobejde. Zkus napsat, jak to pokracuje, takhle to neni nic. Ale abych porad jen nekritizovala, tak napsane to neni spatne a ta cukrarna U pocukrovaneho koblizku - fakt roztomile! :-)

Torolfita
12. 11. 2003
Dát tip
Jo . . . Líbí se mi to. Má to cosi do sebe a že je to krátké? To je někdy na místě.

Poetisa
12. 11. 2003
Dát tip
Torolfita - ale mne vubec nevadi, ze je to kratke, spis mi to prijde bez myslenky.

fungus2
12. 11. 2003
Dát tip
Jo tak to dnes chodí.

Rimmer
12. 11. 2003
Dát tip
Má to jen formu. Ta je sice hezká...

Jak už tu bohužel ostatní poznamenali, chybí tomu pointa, co, kde, jak, proč! U pocukrovanýho koblížku se dají vést určitě zajímavější konverzace, jako například: ten poslední kluk se kterým jsem si po internetu dala rande byla vlastně holka ... a ještě k tomu ošklivá :o)

Morney
12. 11. 2003
Dát tip
Ač nerada, nezbývá než souhlasit s ostatními, ta pointa tam vysloveně chybí. Je to o ničem, přitom myslím, že by se to dalo dotáhnout do lepšího konce. Taky bych se přikláněla k dokončení. Pak by to mohla být docela povedená povídka :)

Andulka
12. 11. 2003
Dát tip
ja si pripadam osizena...pises ctive, dobre se to cte...ale prijde mi to jako zacatek....jak to bylo dal? Dala si inzerat a co? Jaky to bylo? A jaky je konec? Nasla toho svyho anebo zjistila, ze je to horsi nez myslela????

Kandelabr
12. 11. 2003
Dát tip
hm, tak tady vážně chybí tak dvě třetiny povídky. uvod fajn, ale jaksi to končí uprostřed ničeho...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru