Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Před obědem

16. 06. 1999
0
0
1859
Autor
Joe

V pátek jsem Tě poznal, v pondělí jsem odjel na praxi. Šestnáct dní bez Tebe mě ubíjelo. Byla to těžká zkouška trpělivosti. Ale ty výlety k telefonu stály za to. Jen Tvá fotka v dopise mi pomáhala zkrátit to utrpení.

Nemohl jsem se dočkat chvíle co právě vychutnávám pauzy po práci už před polednem Ležím na posteli a dívám se Ti do očí na fotce nahoře Hraje optimistická hudba jejímž slovům nerozumím tak jim dávám svý vlastní významy a záclony vlají v příjemným větru co výjimečně nestudí "Tomu komu tu bylo hnusně je debil" čtu nade mnou a až po tolika dnech s tím souhlasím Žiju z té chvíle kdy zpívají ptáci a je před obědem z té chvíle kdy se usíná úplně samo Žiju a do odjezdu zbývá jen pár dní
snoopy
10. 07. 1999
Dát tip
..jenže hudba nedokáže být optimistická.. je hezké, když má člověk pro co žít.. nežije zbytečně, nehledá, netápe, nepřipadá si nekonečně ztracený.. jenže to už tu bylo, a úplně klidně, jako by nic, si to odešlo.. bůhvíkam.. ale žij to, i kdyby tomu zbývalo jen pár dní, nechci tě strašit..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru