Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Managerský kurz

13. 08. 2004
0
0
1990
Autor
Happy

Happy se (ne)loučí s Písmákem.

Benefitizia a.s. si vás a pouze vás dovoluje pozvat na jediný skutečně hodnotný kurz managmentu v akční slevě 46.000,-€

 

Nejedná se o žádné letadlo ani podomní prodej. Brzo obsadíme všechna nevyčerpatelná místa, volejte okamžitě!!!

 

Základní balíček kurzů obsahuje dvě části, jednu pro nižší, začínající a stínový managment, druhá akční část se slevou pro vyšší managment za několikanásobně podhodnocenou deficitu zadarmosti, s ohledem na současný zákaznicky orientovaný segment trhu.

 

Základní kurz m1:

 

- buzení dojmu

- vůlí navozené emoce

- dvojí tvář

- obětování

 

 

- buzení dojmu

 

(aneb jak povýšit svůj prd nad sebeúčelnější nadějné projekty kolegů. Součástí tohoto modulu je slovotvorba vhodně upravující skutečnost, při které i z největších géniů uděláte místo sebe v očích vašich nadřízených rosol vaší úrovně a ještě vám za to oběť poděkuje)

 

- vůlí navozené emoce

 

(kdy pravou podstatu vzteku jako žárlivost, vlastní nechuť k práci, nesplněná očekávání maskujeme za zapálenost pro věc apod.

Tento modul obsahuje i radostná skotačivá cvičení, u kterých bude přítomen nositel doktorátních Oxfordostních psychoanalýz)

 

- dvojí tvář

 

(k tomu, aby jste byli úspěšní, musíte dočasně pro dobrou věc dělat to, co ostatní na vás zkoušejí neustále, a to zákeřnost, falešnost a předstírané přátelství. Nauka jak vlídně láskyplně tlačit kolegu k nabonzování viníka, zatajení skutečnosti že ten viník jste vy a přesměrování na jiného kolegu. Vzápětí označení kolegy za bonzáka a přilípnutí mu vlastní bezpáteřnosti. Součástí cvičení tohoto modulu jsou figuranti s cedulkami vedoucí a obyčejný zaměstnanec, které se budete všechny snažit proti sobě poštvat a přitom zůstat v pozadí. Lísy vedoucímu a leštění klik jsou hodnoceny, povzbuzení obyčejného zaměstnance nebo podřízeného nikoliv + trestné body. V příloze najdete vzorový dopis vedoucímu, v kterém mu ukážete budoucí oběti, kterým následně vysvětlíte, že jste mysleli někoho jiného.)

 

- obětování

 

(poslední modul kurzu m1 se opírá o stěžejní poslání managmentu - průběžné oběti. Přičemž není myšlena nesmyslná vlastní oběť radostnou prací bez očekávání, ale oběť těch, kteří jsou pro nás jakkoli nebezpeční, např. tvůrčností apod. K tomu, aby nezbytnost obětování proběhla co nejčistěji, je vhodné získat si naprostou důvěru oběti účelným pózováním, např. rozdáváním darů z cizího a užitím zkušeností z předchozích modulů. Cítí-li se oběť vinna veškerou vaší neschopností a pokud možno maximem vin navíc, jste hodni postů nejvyšších)

 

Brzy otevřeme modul m2, proto neváhejte a absolvujte modul m1, protože moc času už nezbývá.


Neverlost
26. 08. 2004
Dát tip
Obávám se, že lehkou ironii tohoto díla ocení ekonom se zkušenostmi z praxe. Ostatní asi nepochopí. Proč se loučit s písmákem, když psát umíš?

Happy
26. 08. 2004
Dát tip
(Ne)loučím se proto, že je na mne málokdo tak milej jako ty :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru