Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fekál Legenda - Pan Vysránek na cestách

08. 11. 2004
0
2
4431

Dneska mě zas napadají samé píčoviny. Tak rychle rychle, dokud jsou myšlenky živé...

Žil byl ve městě Díra Prdele hobit Mrdo Hovník řečený Vysránek. Jeho fotr mu dal kouzelný špunt, který ukrad někde na bazaru Golemovi. Když si Mrdo strčil špunt do zadku, zneviditelnila se mu pravá půlka a navíc ho začali honit (ve smyslu lovit) Nasrúlové, páni všech hoven na zemi, kteří lítali na obrovských Fekálních Dracích - příšerách z pradávných dob, kdy sračky zaplavily Atlantidu. Jednou Vysrálkovi jeho milenec peristaltik Kundalf při aktu sdělil, že musí putovat do daleké žumpy Prdor a strčit špunt do prdele zakletého pána světa Sraurona, protože jinak se vzbudí a tak strašně se uprdne, že to smete celou civilizaci. Navíc během spánku již vypustil spoustu duchů, kterí nyní ohrožují všechna království okolo. Pokračování příště, pokud bude zájem...


2 názory

Elanor
02. 03. 2005
Dát tip
Je to tak děsivé že se mi zježili chlupy v zátylku a z hrdla se vydralo temné zavrčení. Buď rád autore, že nejsi poblíž, zakousla bych tě !

Dolente
22. 11. 2004
Dát tip
humusek, nicméně zařazuju do Cinkyho klubu sprostých slov :o)))

Možná se to dá léčit, ta tvoje nemoc.... Poptej se.

2 je lepší tohle už není nic moc...

Alojs
08. 11. 2004
Dát tip
krátké, navíc (i když jsou místy tvé zkomoleniny ftipně zasrané) slabé... Myslím si, že ti to tady ostatní pěkně smetou... Ale kdo ví, já už se tolikrát sekl.

JazROY37
08. 11. 2004
Dát tip
hodně krátké na tolik pojmenování... Nic, co by zaujalo...

ondrech
08. 11. 2004
Dát tip
jo, to stojí za hovno....

Garth
08. 11. 2004
Dát tip
To je ale posraná legenda :)

wazzup
08. 11. 2004
Dát tip
nelíbí

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru