Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Závislost

12. 12. 2004
7
0
6005
Autor
ondrech

\"Nejdeš ven?\" \"Ne nemůžu, musím dohrát misi!\" Tak takhle to nebylo kdysi... Nebylo počítačů a dalších času žroutů... Sport? A aktivně? Kdepak, to radši v televizi. Lidi, vždyť je to tak krásný... Proběhnout se po přírodě...(možná se i někdo najde...možná. Zakopat si fotbálek....(pokud bude ovšem s kým) =Ale ne, virtuální svět je to pravý!= _kxk Jo a taky si nejsem jistý kategorií :-)

Závislost

 

Zvoní. Konečně. Teď jenom úprkem ze školy domů, abych neztratil ani vteřinu drahocenného času, který bych mohl strávit u počítače. První šalinou co nejrychleji na vlak. Byl jsem na nádraží moc brzo, tak jsem usedl do vlaku, podupával nohou (pravou) a hypnotizoval hodiny a s každým spadnutím ručky dolů (protože vlak jel přesně v třicet) se mi ulevilo. Když se vlak rozjel, začal jsem se oblíkat a cpu se ke dveřím, abych je mohl ihned po zastavení otevřít. I stalo se tak a já běžím jako Lola (o život) domů. Ruce se mi třesou, takže mi několikrát spadnou klíče, ale přeci jen se mi podaří ty zatracený dveře odemknout. Doma! Bunda na postel, batoh do kouta, stříbrné tlačítko. Skvělé vrnění… Konečně u Něj.Rychlý dvojklik na ikonu a jedem! Moje milovaná hra - ******* ***** . A zasvěcení jí neřeknou jinak, než *****. Ratatata bum! Kolem půlnoci jsem začal mít hlad. Nechtěl jsem opustit pokoj. Tu vzpomněl jsem si na to, že mám ze školy nedojezenou svačinu a plnou flašku pití.

V deset ráno mi řekla mamka, ať u toho pořád nesedím, že do toho čumím celý den. Kdyby jenom den,maminko! Sobota byla kritická. K večeru jsem nevnímal ani ten bílý bod zaměřovače, ale kolem jedenácté se to zase dalo.

Neděle. Můžu pařit jenom do dvou, pak se musím učit. S tím se nedá nic dělat. Dodělám pár fragů a s mohutným pláčem a srdceryvným loučením vypínám tento krasostroj.

Beztak svý kapesný utratím přes týden s kámošama někde v pařírně.

 


ondrech
06. 02. 2005
Dát tip
loannes - no, já se kategorie fejeton bojím. ale snad to někdy zěmním a stím nejlepším dílem nesouhlasím.:)

ondrech
13. 12. 2004
Dát tip
Nicolette - To věřím Vaud - jo, to je promakané... taky jsem hrával s kámošem po síti...:-))) Kytiii - netřeba, zdatnější zvládají obojí...:-) Cannisha - díky!

fungus2
12. 12. 2004
Dát tip
o)))Takhle podobně jsem před lety vysedával u počítače u her u já.**

Ettelea
12. 12. 2004
Dát tip
jojo,měla jsem taky takové období-to jsem hrála Diablo 2 a desne jsem to žrala (teda..ne že by se to nějak změnilo, ale už neni čas). Ted když už tak jen u internetu :-))

Empty
12. 12. 2004
Dát tip
Já pařim Flashpointa, ale kompl mám naštěstí jen doma. V Báblu ne. Ale je to smutný. Člověk vůbec nestihne žít:-( *t

ondrech
12. 12. 2004
Dát tip
fungus - aždý máme nějaký zážitek...:-)díky chroustjazz,Ettela - já hraju hodně Fallouta, DIablo moc neprožívám... A teĎ mi jede hustě Doom3;))))) Empty - je to velká škoda... a může za to škola. hehe, to se rýmuje...:-)))))))díky!

Ettelea
12. 12. 2004
Dát tip
mě se tam líbí ta atmosféra...jako že na mě může kdykoliv cokoliv odkudkoliv vybafnout (skoro jako když jdu pozdě večer domu :-)) Doom 3 je hustý..ale stejně se s takovou nostaligií vracim k jedničce a dvojce-po síti je to fakt řežba :-)))

Ještě že s pc skoro nic neumím - tzn. ani si nainstalovat nějakou hru. :-)))

ondrech
12. 12. 2004
Dát tip
:-)

ondrech
12. 12. 2004
Dát tip
Hustý... No, Fallout je taky skvělá atmosféra...:-)

Markel
12. 12. 2004
Dát tip
Virtuální debilita - znám - T

Nicollette
12. 12. 2004
Dát tip
Já ... jsem hrda na to, že hry nehraju :-)))) ba přímo, mam k nim averzi (akurát s bratrem hrajeme na waltdisney.com medvídka Pů, Donalda a tak - ale v normě:-)) jinak jo... proč ne... *

ondrech
12. 12. 2004
Dát tip
Markel - díky Nicolette - ježišmarja... to je. strašný..:-)

Nicollette
12. 12. 2004
Dát tip
no dovol :-))))))) takové hry zvládám i já a je to.... hezké :-)

ondrech
12. 12. 2004
Dát tip
no... hezký, ale moc se mi nelíbí kombinace Walt disny a hry

Nicollette
12. 12. 2004
Dát tip
jo tak.... no jo no ... ale jako je to fakt hezky udělaný.. hlavně ten Pů :)

Vaud
12. 12. 2004
Dát tip
Age of Empires II - The Conquerors :-)) *

Kytiii
12. 12. 2004
Dát tip
tohle mě zatím postihlo jen dvakrát: u Vapire:The Conguerer (nebo tak nějak) a loni u Lary: Angel of Darkness... Za čtyři dny bylo vymalováno - páč jsem šikovná dívka a se vším jsem hotová ráz dva :o) jinak mi tu brácha na vedlejším compíku drtí příšerky z Half Life 2, to jsou obrázky, že bych se pozvracela :o) Serte na hry... běžte kalit a balit opačné pohlaví - to je teprve to pravý vzrůšo :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru