Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ptákovina

26. 05. 2005
3
0
2959
Autor
Alive

Ptákovina to je takové zvláštní slovo, ale vyjadřuje moc fajn věc. Takové to nepopsatelné, co nikomu neprospěje, ani neuškodí, jenom na okamžik pobaví...

 

Byl jednou jeden pták a ten měl jednu moc špatnou vlastonost. On se totiž ten pták všem kolem sebe smál-jednou měl někdo velký nos, jindy neuměl říkat "r"...vždy se bylo čemu smát a ten pták se tím tuze bavil. Jenže to se mu nevyplatilo. On se totiž smál tak nahlas, že se vždy otřásalo celé hnízdo.

 

Jednou ho takhle zase něco pobavilo a náš milý pták, uvelebený v tom svém hnízdě, se rozřehtal na celé okolí... hnízdo, už tak dost otřebené jeho výbuchy, se uvolnilo a padalo... no a jak se pták řehtal, úplně zapoměl, že má křídla a spadl na zem jako šiška.....na hlavě mu přistál jeho vlastní dům..."Žuch"...to byla podívaná!  Teď se pro změnu bavili všichni ostatní...smáli se a smáli, až jim z toho smíchu tekly slzy... no a náš ptáček? vždyť to povídám, že se chechat úplně všemu. naokamžik ho sice napadlo, že by se mohl urazit, ale když zjistil, že se mu nic nestalo začal se smát s ostatními...

 

 Jeden moudrý pták-asi sova to mohla být se však místo smíchu zamyslel....no tohle, to se ještě nestalo, musíme tomu dát jedinečný návzev... Brzy přišel na to přesné slovo "ptákovina" to bude ono, protože to byla vina jen a jen toho ptáčka, že takhle skončil... Ale i tak je to slovo pěkné jako celá tahle příhoda...:)


Petr_Pan
19. 09. 2005
Dát tip
jen - koukám, že tady mluvím tři o tipu a jsou tady jen dva - kdopak zapomněl ? ;-)

Neela! Neela to byla! A nebo ty...:-)

neela
19. 09. 2005
Dát tip
..byla sem to já...promiň...napraveno!

Alive
19. 09. 2005
Dát tip
Lord_blablabla ...:) (máš to moc dlouhý..): Díky moc moc! ;o) Petr_Pan: A tobě vlastně taky :))... Neela: Jejda...a Tobě vlastně taky :)))))

Jo ja vim.říkej mi prostě Lotryně...:-))

neela
19. 09. 2005
Dát tip
Jejdá..já sem tu taky..:-)

Petr_Pan
19. 09. 2005
Dát tip
to jsme se tu pěkně sešli .. ;-) neni moc za co děkovat - rád jsem si počet .. :-)

Jé..to je milý! Výzslovhři...:-)) TIP

Petr_Pan
18. 09. 2005
Dát tip
ju - pěkná příhoda - hlavně se to dobře čte a sdělením je to nanejvýš sympatický .. :-) TIPík

neela
18. 09. 2005
Dát tip
Pobavila! TIP! A mám ráda styl takových zamyšlení.. Viz.Ptáci od autora Danny

Alive
18. 09. 2005
Dát tip
Děkuju, děkuju...jsem ráda, že si to konečně někdo přečetl :)))....

Sem to dala do klubu..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru