Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hloubš

03. 11. 2005
0
0
2235
Autor
Zelenej_Raul

Zavřu se ještě hloubš
až tam kde mě nikdo nenajde

A postavim zeď
a vodní příkop
před něj rozházím miny
z nejčistšího hnusu
a betonovej sloup

A necham zadní vrátka votevřený
kdyby třeba někdo ještě přišel
Takový éčko... :) Ne kecam, obvykle nejsem pomstychtivej člověk...A ještě jednou dík, třeba si nechám chvíli otevřený oči a přestanu kolem sebe naslepo mlátit :)

noeran
06. 12. 2005
Dát tip
tak to mám naprosto radost :) to je ta nejlepší možnost, jak to mohlo dopadnout, zdá se mi... ono je to s tim psaním takový všelijaký, mně řekli, že píšu s prominutím sračky, a tak ještě než jsem s tim přestala, zkusila jsem to jinak... nakolik se mi to povedlo....... velice těžko říct :)) ale chci tím říct, že člověk zpravidla sám nepozná, jak on sám píše, tudíž je na jiných, aby mu to řekli....potíž je, když mu to neřeknou... tak jsem to považovala za svou téměř svatou povinnost :)))) a prošlo mi to sakra hladce, jestli mě nechceš někde za rohem překvapit strunou okolo mého krku :)))

Sure - ne vazne dekuju za vsecko - uz stavim diky tobe novej hrad z betonu... :)

noeran
01. 12. 2005
Dát tip
sakra.. fajn, takže, předně se omlouváááááááááááááám, móóóóóc..... někdy mě to prostě chytne a já žvanim a žvanim a žvanim... asi už mě to přešlo.. :) ................. ba ne.... - vyhledej nejbližší atomový úkryt, RYCHLE :) nuže, abych to vypointovala..... point-point........ pointy point........ no, dál.... rozhodně jsem neměla v úmyslu rozdupat ti bábovičky, jenom jsem si neuvědomila, že na moje ehm názory není každý jednak připravený a jednak zvědavý.. čímž se se ke své smůle neřídím, tudíž si o mně jedni zaručeně myslí, že jsem šílená, jiní, že jsem prostě divná, zbytek to prostě jenom přežije :) takže doufám, že tě mohu zaprotokolovat do těch přeživších a s klidným svědomím se zítra zase nasnídat...... hm, to abych si přivstala, abych to vůbec stihla...... no, jinam - jak bych to jenom..... no, prostě, omlouvám se, doufám, že nic z toho, co jsem řekla, nebude použito proti mně, protože to nebylo použito ani proti tobě, prostě jsem si jenom.... tak.. psala..? heh, mohli by mě za to aspoň zavřít? chmpfrh......... :)

Ne to vůbec, ne děkuju za názory, akorát můj svět s písku nebyl připravanej na takovouhle vichřice. Docela mi to včera ufouklo veškerý sebevědomí :) A tak to má bejt! Díkes :)

Nechápu... Kromě toho vrátky mi přišla spousta kritik a teď si je čtu ve svém domečku z karet...

noeran
29. 11. 2005
Dát tip
jaká spousta kritik? já se tu vidim tak samotná... jsem snad spousta?? ech..... jak jen to dělam... :))

noeran
26. 11. 2005
Dát tip
nikdo nebo někdo..? teda zlom vaz, pošli mi fotku toho odhodlance, připíchnu si ji nad postel - "i když Ho evidentně (viz výše) Někdo nechtěl, přeplaval kompost".......

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru