Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Horší dílo ste ještě nečetli

10. 11. 2005
3
4
4227
Autor
Zelenej_Raul

Chce se mi křičet ale nemám odvahu Chtěl bych teď vyběhnout na náměstí a všem těm šťastným párům říct jak to tu stojí za hovno Ukázat jim jak jsme malí Jak se plahočíme za barevným papírem a všechno ostatní dáváme do sběru

Radši zajdu do Secondhandu a koupím si pár použitých myšlenek a z nich splácám tenhle výkřik, kterej stejně stojí za hovno a neříká co by měl. PROČ?

Proč nedokážu  vyjádřit ani tu nejjednoduší myšlenku. PROČ? Nevnímám nechápu a nezajímám ostatní lidi.

 

Z toho tvýho naříkání se mi chce zvracet. Nezajímá mě to tvoje "psaní" jak z béčkovejch filmů. Proč to děláš? Komu to pomáhá? Tobě? Co ti to dává? Proč kurva ničíš plíce týhle země tvejma zasranejma výkřikama. POCHOP to už ty karikaturo člověka TADY nikoho nezajímá, že to stojí za hovno, že se máš blbě, že se ti už nechce být. TO NIKOHO NEZAJÍMÁ chápeš to už? Tak pojď, pojďme se vožrat, zapomeneš na to nebo se poď zhulit nebo sjet... Dej si prášek na všechno. Pojďme se něčím nadopovat ať zapomenem jak to tady smrdí, jak je venku hnusně, jak prší, jak ti to včera nešlo a ty's nemoh nic dělat. Zapomeneš i na něho, co tě včera zbyl a líbal tu holku co se ti tak líbí... Tak pojď...

Ale kam a s kým? Tady už není nikdo kdo by vydržel to tvoje fňukání, to tvoje mlčení. Ty kreténe musíš bejt schopnej se s někym bavit aby se někdo bavil s tebou. Proč mlčíš mluv! Žij! Nebuď pořád tak zakomplexovanej a hlavně. HLAVNĚ ! Přestaň snít, to je to nejhorší. Pochop že lepší už to nebude, že tady prostě neexistujou dobrý víle a šťastný konce. POCHOP TO UŽ! Konce nejsou šťastný, konce jsou od slova konec. Chápeš to nebo seš tak natvrdlej? KONEC to je to co ty neumíš, to je to čeho se bojíš, z toho máš strach z konců... Bojíš se přestat kouřit, protože víš, že už prostě nebudeš moct, bojíš se přestat jíst, pít...

Sakra tak se už seber ty kuse hovna, nemůžeš takhle sedět a psát ty tvoje sračky. Chápeš to? Tohle je život ne nějaká přihlouplá hra od EA Games. To už si nedáš znova, tak něco dělej ať máš nějaký HIGH SCORE


4 názory

hou dikec :) je to blinkani, ale pomaha to rikam tomu takova mala psychoanalyza

veverucha
18. 08. 2007
Dát tip
je to silný a upřímný, i když blinkání to trošku je, ale proč ne. Lepší to vyblinkat než se tím udusit.tip*

Anetté
21. 03. 2007
Dát tip
Drahý, Zelenej Raule((; Život je krásnej. Jen se o tom nesmí moc přemejšlet a musí se to brát jako fakt((; A řikat si to do očí, to je, promiň mi, pitomina. Jenom se naštveš sám na sebe. Příště radši napiš o tom, jak moc se máš rád. A já příjdu a budu s tebou souhlasit. Podpořuje to psychiku.

To noeran : Nebo na BOrise :)

noeran
19. 01. 2006
Dát tip
............ no dobře, pochopil jsem................. nějak sis to vzít musel... fajn........ někde kolem páté řádky - jednoho krásného dne tě zvu na pivo, hm?

To pischta : Je to kritika mych vlastnich del a muze za to noeran a nudna hodina fyziky :) To vojtek and Gonsales- Dik o vanocich takovyhle slova bodnou :) To oldjerry - Ja sem od prirody utekar:)

Raule, trdélko, máš to ve špatné kategorii....

Vojtek
23. 12. 2005
Dát tip
Mně se to líbí....moc se mi líbí věta : Bojíš se přestat kouřit, protože víš, že už prostě nebudeš moct....přesně takhle jsem to řešil :-)) Jinak nepřijde mi to tak zlé a už vůbec mi to nepřijde jako litanie nad hrůzami života. Spíš potřeba opravdovosti života, nikoli jeho karikatury a nesmyslné nabubřelosti. Toho imaginárního podsouvání.

Oldjerry
22. 12. 2005
Dát tip
Nevidět je způsob úniku. Já si na rozdíl od ostatních myslím, že je to dočasný po nějakým obzvlášť tvrdým úderu. Časem se to poddá, ale teď je blbý do toho namáčet ostatní. Možná že i tyhle tvrdosti ti pomohou. Já jsem tohle prožil snad dvacetkrát, radši to přesně nepočítám, ono by se mi to všecko vybavovalo znova. To nechci. Je to jednou za mnou - jedeme dál !

Gonsales
19. 12. 2005
Dát tip
myslim ze mam stejnej pocit..:) tip za vymluvnost

MADVLAD
14. 12. 2005
Dát tip
Občas se taky tak nějak podobně cítím,takže tomu znechucení životem rozumím-i když já se pohybuju v sinusoidách-život někdy miluju,někdy proklínám;nicméně spíš jsem se chtěl vyjádřit k těm Tvým"špatným koncům"-čistě technická poznámka-"konec"v absolutním smyslu toho slova neexistuje!Je to prázdný pojem,použitelný snad symbolicky a lokálně-a..dočasně-zní to absurdně,viď-"dočasný konec"!Nebudu tady rozepisovat 1000x rozepsaná moudra-o nekonečnu všeho(konec něčeho je v každé nanosekundě-ale z jednoho pohledu je to konec-z jiného začátek!Možná bys mohl zkusit vnímat to,co teď vnímáš jako"konec",jako"začátek"-třeba něčeho ještě horšího než doposud-jak jinak jakožto skeptik:-)-ale malý krůček k optimističtějšímu přístupu ke světu-nic jiného Ti totiž ani nezbývá,uvážíš-li,že jsi tu byl vždy,a navždy budeš-jakýpak konec?Smrt?K smíchu!Nebudu zbytečně plácat-zkus se nad tím zamyslet sám,a uvidíš,že k tomu dojdeš taky-jinak to ani být nemůže!Potřebuješ-li k tomu něco"vědeckého"pro začátek k nakopnutí-zkus třeba fyziku-zákon zachování hmoty a energie-neboli jak zpívá třeba Rale:"..nelze vejít ani odejít.."No,ale to už sem se dostal úplně někam jinam-to je konec.../se mnou:-)/..

To tangens - Každá věc má konec, zub času je prostě nezdolatelnej - řekni mi co tady po nás zbyde třeba v krátkém horizontu 5000 let? A konce nejsou jenom špatný, ale pokaždý nepříjemný, protože ten happyend co nám nuří ve filmech, vůbec není konec! Ta manželka potom stloustne děti začnou fetovat a manžel se upije k smrti nebo si v lepším případě najde milenku nebo v tom nejlepší umře na sešlost věkem, ale KONEC většinou prostě bejvá hořkej, protože když přijde konec už po něm nic není... Samnuel - Je to taková sebereflexe - jak je tam již napsáno. Ten text je o tom co by řekl nezaujatej pozorovate kdyby mě viděl poslední dobou. Jenom sem se pokoušel zamyslet nad sebou z jinýho hlediska...

Samnuel
11. 12. 2005
Dát tip
Mně se ta myšlenka nelíbí. Jsem na druhé straně bariéry a miluji život. Každý má právo a možnost, jak svůj život žít a nikdo se nemůže vymlouvat na společnost. Sice každý startujeme z jiného postu, ale to neznamená, že to vzdáme hned na začátku. Kde bychom pak skončili. Nechápu, zda Zelenej_Raul je dobrý autor a dokáže dobře zpracovat něco tak rozporuplného, nebo jsou toto jeho názory na život? Pokud by byla první možnost správná, dám TIP, pokud druhá tak sorry boy, je mi tě líto.

Dart
06. 12. 2005
Dát tip
Tak napřed Evalota49: Řeklabych že ví o co jde. Já to znám. Lidé chodí s klaúpkami na očích a většina nevidí nebo nechce vidět ty sračky ve kterých žijeme. A když někdo nemá ideální život, kouří, bere drogy, fetuje a připadá mu že už to nebude jiné tak i přesto má právo se vyjádřit. Tohle je volání o pomoc. Snaha vrátit se do "normálních" kolejí. Jenže vlak ujel. Nelamte nad námi hůl. Každý si své krize řeší jak on uzná za vhodné. O je to společnost kdo vytváří tzv. odpad společnosti. A tobě Zelený Raule chci říct že existují lidé kteří tě rádi vyslechnou. Svět není ideální ale byl ti dán dar život a měl bys ho využít. Zní to divně od trosky jako jsem já, ale věř ve své víly. Je to to jediné co nám zbývá. Než opět spadneš do stereotypu štěstí.....

noeran
06. 12. 2005
Dát tip
vidiš to, jak je to jednoduché, když ti to někdo vysvětlí, každý bychom měl mít svého Darta... a není v tom zdaleko tolik sarkasmu, jak to možná zní, protože to mělo být jaksi without sarkasm, ale když to tak po sobě čtu, skoro bych se urazil :)) takže - Darte, mír, jasný? :) raul_ náhodou, víl je fakt hodně a moc :) podívej se na mě :))))

Pablo_honey
04. 12. 2005
Dát tip
oh it such a perfect day....

Dik :) To noeran - porad stejne snim sve velke sny pro male lidi...

ch_34
01. 12. 2005
Dát tip
k tomu nahoře jen, že číst se zo nedá a k tomu dole, že černý uhlí by možná pomohlo také, ale chudáci zuby, proto bych raději volil uhlí živočišné a přeji krásný den

Nadpis->

noeran
01. 12. 2005
Dát tip
hele, oprav si zbyl a víle a hned bude na světě líp, hm? co.. a jak se vůbec máš, co? :)

evalota47
30. 11. 2005
Dát tip
Teda to je tak strašný,že z dvaceti lidí co to četli jsem tady kritiku napsala jen já.Bliješ na život a vůbec nevíš o čem mluvíš.Copak nechápeš,že život je ouplně o něčem jinym?Ale jo ,víš to-jen tě něco příšrně naštvalo a tak si to tady na nás vyblinkal.Neboj--bude to dobrý-vemsi černý uhlí-zapij to meduňkou a vyspi se z toho.Uvidíš,že se ráno probudíš a všechno bude dobrý.Najdeš jinou holku,jemu se vysměješ do ksichtu a půjdeš tvořit Svět a dějiny.Tak hodně štěstí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru