Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Svatyně

14. 12. 2005
1
0
1993
Autor
šálinka

Pokračování Poutníka

 

Svatyně

Proplétal se mezi stromy lehce, jakoby byl s nimi spjatý, a dotýkal se prsty v běhu jejich kůry. Pak přiložil ruce k jednomu z nich a objal jej. Prosil strom a děkoval mu, prosil vítr a děkoval mu, děkoval svému srdci, které bylo schopno vnímat tyto zapomenuté kraje, které ho zavedlo zpátky do těchto míst a dalo mu sžít se s nimi. Děkoval za to, že se mohl navrátit tam, do míst, po kterých vždycky toužil a která nyní cítil tak hluboko v sobě. Pak ze stromu začala vystupovat jemná energie a on bez dechu cítil, že se dotýká Života tohoto stromu. Zůstal tak ještě dlouhou chvíli. Byly tu pouze borovice ve stráni prohřáté sluncem, která stoupala ještě kamsi výš.

 

 

 


Milly
03. 01. 2006
Dát tip
Jé, Candy, ráda, že potěšila- že sis jí všimla právě Ty...... :-)))

Candy
31. 12. 2005
Dát tip
Právě sedím skoro u topení a je mi stejně zima a tohle dílko mě zahřálo, i když jen na duši, tělo si musí poradit jinak, ale hlavně konec je krásně hřejivej a za to děkuju...*

Milly
30. 12. 2005
Dát tip
Tohle je úžasný....... Jak to, že nikdo nečte?? Třeba to spraví 2kluby....... :-) Taky znám jednu svatyni....... I když na takovýhle zážitky ještě nejsem dost citlivá. Ještě mi tam chybí, o co prosil. a taky je tam 2krát "do míst". Líbilo by se i to víc ještě nějak upravený, ale námět je krásnej. A je důležitý, aby si to lidi připomínali, tak proto ty kluby.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru