Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kampak jsi utekla?!?

28. 01. 2006
0
0
2651
Autor
pepička15

Kampak jsi utekla, princezno? Copak nevíš, že je mi bez Tebe smutno? Prosím, vrať se! Nemusíme spolu být pořád? Vím, že každý potřebuje svoje soukromí, ale  aspoň někdy bychom si spolu mohly někam vyrazit? A nevymlouvej se pořád! Nikdo z nás nemá času nazbyt, ale my dvě jsme si přece skvěle rozuměly, tak proč se mnou najednou nemluvíš? Co jsem Ti provedla?!?

Ano, někdy jsem se na Tebe rozkřikla, ale nemyslela jsem to zle, věř mi! Copak už jsi zapomněla, jak jsme spolu oslavily Dithiny narozeniny? Copak si nepamatuješ, jaký blbiny jsme spolu prováděly na čarodkách? Jo, potom jsem na Tebe byla naštvaná, ale sama nejlíp víš, že už jsem Ti tenhle potrhlý nápad dávno odpustila! Udělej si na mě někdy čas! Mohly bychom spolu jet na hory nebo třeba jen tak zajít ještě s někým na kafe? Je škoda, že jsi nebyla na plese. Stýskalo se mi! Těšila jsem se na Tebe a Ty ji se ani neukázala?

Ne, opravdu nechci házet všechnu vinu na Tebe, za spoustu věcí si můžu sama? Spoustu věcí bez Tebe ale nedokážu a možná právě proto Tě prosím:

"Dětská nerozvážnosti, vrať se!"


pepička15
20. 03. 2006
Dát tip
reichell: před nedávnem jsem si s ní zase pokecala:)

pepička15
10. 02. 2006
Dát tip
reichell: děkuju, Míšo:) * nevrátila, mrška:)

Kaczenka
01. 02. 2006
Dát tip
evi....pekny

pepička15
01. 02. 2006
Dát tip
kačenko, děkuju:)

kvetanov
31. 01. 2006
Dát tip
Přidávám se k předchozím vyjádřením.

pepička15
31. 01. 2006
Dát tip
kvetanov: děkuju:)

Anyz
28. 01. 2006
Dát tip
ted pecu ale za chvili se vratim a ohodnotim :)

pepička15
28. 01. 2006
Dát tip
tak copak jsi upekla, Anetko? :)

Anyz
28. 01. 2006
Dát tip
ehm no nejaky tri kolace :)

Anyz
28. 01. 2006
Dát tip
a ted k povidce:) tak tedy libi moc myslim ze to de hodne z tebe a pokud je to pravda coz si myslim tak si to i pekne vylicila jako to co citis pokud neni coz si nemyslim pak je to ale skvele vymysleny,je hezky jak mas vyznacenej zacatek a konec hezky to vykresluje celou myslenku nevim a asi ani nemuzu vedet o koho de ale pokud je to realnej clovek mel by to cist jo a taky myslim ze dyz nejses vazana zadnym ramcem basne a zadnymi versi jde ti lepe vyjadrit myslenka:)

Rían
28. 01. 2006
Dát tip
jo anyz ma pravdu v tom ze kdyz pises jentak "co te napadne" a neskladas to do rymu, tak ti to jde lip vyjadrit! a k ty princezne, myslim ze se pomalu, ale jiste vytraci kazdyho z nas,,,,jen se na to podivej! ja ji taky usilovne volam zpet a holka nak ne ne se vratit....musime vymyslet neco tak trhlyho, aby se vyhrabala z ty ulity,,,,,,, treba naskakat ve dvanact v noci do fontany,,,,,ikdyz, myslim ze bych byla radsi kdyby se projevila jeste v prihodnejsi situaci.....-holt toje ta drzost, kterou postradam, a jestli me nadobro opusti i tahle vila, tak nevim co budu delat,,,,,, hezky vyjadreny pocit- jo a s nevim nevim jestli by s tebou mela jet zrovna na hory: :)))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru