Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Čtení povídek v Jindřišské věži a beseda o Finsku

17. 01. 2007
0
9
3216
Autor
Zbornik

Čtení povídek v Jindřišské věži
a
vyprávění o Finsku očima Čecha, který v této zemi žil

Buďte pozdraveni všichni příznivci i tvůrci povídek a přijměte prosím první pozvání v tomto novém roce na další autorské čtení povídek do podkroví Jindřišské věže v Jindřišské ulici v Praze.

To se bude konat ve věži tentokrát od 18 hodin v pondělí 22. ledna.

První půlka večera bude patřit jako obvykle čtení povídek autorů z Totemu, Literry, Písmáka a dalších. Zájemce, kteří budou chtít číst svá vlastní dílka, prosíme o jejich poslání předem na ctenivevezi@post.cz. Pravidlem, aby se dostalo na každého, je, že rozsah povídky by neměl přesáhnout 2 strany A4 a 1-2 povídky na autora. 

Ve druhé půlce večera bude poutavě vyprávět Vladimír Franta o svém dvouletém životě ve Finsku. Čeká na vás i promítání ze země, kde zamrzá moře a která je v zimě zahalena trvalou tmou.

 Vstupné je jako vždy 25Kč určených jako dar k obnově Jindřišské věže.

 Těší se nejen

Petula a Martin

 


9 názorů

A když náklady firmy prohlásím za tzv. podnikatelskou odměnu? Áha?

JiKo
20. 01. 2007
Dát tip
pišta_ pohledem do zákonů které řeší podnikání atd bys zjistil, že peníze o kterých mluvíš nejsou tvoje! ale náklady firmy. O tvých penězích je možno mluvit až při vyplacení tzv. podnikatelské odměny, kterou ti už tví zaměstnanci neseberou ani trochu...snad jen stát daněmi... tímpádem i poslanci :-)

A to, podotýkám, nezaměstnávám ani jednoho poslance!

Mám dotaz, pánové: Jak je teda možný, že se většina mejch peněz zasekne na vejplatních páskách kurev mejch zaměstnanců?????

JiKo
19. 01. 2007
Dát tip
přesně, nesmí se většina prachů zaseknout na vejplatních páskách kurev poslaneckých...

gr_4you
19. 01. 2007
Dát tip
vyjimečeně souhlasím, ovšem přerozdělování je správná, dokonce nutná věc, i když je to pro modrý mozky neoblíbený slovo. jen jde o to jej provádět správně

JiKo
18. 01. 2007
Dát tip
my to těm důchodcům z daní platíme, ale ono jim to tam jaxi díky přerozdělování nedojde:-(

gr_4you
17. 01. 2007
Dát tip
dar jo? to ze mě málem vymlátili minule. Dar je něco co se dává dobrovolně, tohle je fstupný. To jen co se týče terminologie. Jináč by si důchodci taky mohli myslet že dávaj dar, gdyž někomu narvou 100 000 za místo v domově důchodců, který mu platíme ze svejch daní, mno ne?

Puolustusministeriötä johtaa puolustusministeri Seppo Kääriäinen. Kansliapäällikkönä toimii Kari Rimpi. (to je krááásná řeč:) )

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru