Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nový humoristický časopis! :o)

04. 07. 2007
2
8
3141
Autor
Monty_Python

Vážení přátelé, dovoluji si vám oznámiti, že dnešním dnem započal se do maloobchodní sítě distribuovat nový humoristický časopis jménem NOVÝ ŠOTEK.
Neprotahujte ksichty, já ten název nevymyslela. Tento časopis máme na svědomí já a ještě jedna dobrá duše, kterou možná znáte ze stránek ann.bloguje.cz
S přihlédnutím k tomu, že jde o titul nový, reklamyprostý a nikým finančně nepodporovaný, požádala jsem některé z vás o poskytnutí veselostí zdarma. V prvním čísle naleznete povídky a veršované žertůvky Blondýny, Pavsona, Sokrata, Akiho, Wopiho a Kastela. A moje. Též jsme zde uveřejnili recenzi na knihu Petra Měrky "Telekristus a Mentál".
Ve druhém čísle se objeví též povídka Stanislavova a Pavlina. (Mj.)
Časopis stojí 39,- Vím, že to není málo, leč ani to není moje vina. Nechci vás poňoukat ke koupi, byť bych byla ráda, kdyby se titul udržel (následkem čehož by mohl výhledově o pětku zlevnit).
Ráda bych vás ovšem požádala, vás, kdož pácháte veselé kousky - obrazem i písmem - zda byste mi nemohli zaslat nějaké věcičky k publikování. Budu vám děsně moc vděčná a Pánbůh vám to nezapomene. Tož, to je z mé strany asi tak všechno.

Mějte se rádi, taky vás máme... (na háku ne, tam sa trepe Juraj Jánošík).

Monty

P.S.: Kontaktovat mne lze na e-mailu SigmundFreud@seznam.cz


8 názorů

Kastel
26. 05. 2009
Dát tip
Kdy začne vycházet ŠOTEK JEŠTĚ NOVĚJŠÍ? :o)

Yfča
19. 07. 2007
Dát tip
Bezva věc, doporučuji všem chechtalům a milovníkům dobrého humoru :o)

chi! :o)

frontabanáne, tohle s tim nožem by se mělo asi publikovat v Novym šotkovy, páč by mi to urvalo smíchový orgány, kdybych chtěl probudit spící. Ale páč nechci, tak to neudělám.

A sakra, zrovna dneska mě na stejnou cenu ukecal na Vysočanský dost hustej týpek na Nový prostor - asi po půl roce, takže vzhledem k tomu, že mi to trvá tak dalších půl roku, než se odvážím ke koupi dalšího plátku... :o) ba ne :o)))) v první trafice dám bábě nůž na krk - "naval Novýho šotka, nebo už si v životě nezašpásuješ" .o) slibuju! r13

My tady máme spoustu švandy i tak... :)

Rabb
04. 07. 2007
Dát tip
malobochodní síť.. hmm.. takže jenom Praha, co?

stanislav
04. 07. 2007
Dát tip
Nový šotek je skvělej název. v mládí jsem žral Dikobraz, doufám, že Nový šotek bude taky děsná bžunda. pro nenáročného i náročného. kor druhý číslo, tam bude prý i povídka z mé dílny, a asi si to tedy koupim. i když jinak šetřim jak divej. a když jsme u reklamy: doporučuji nový blog, plný duchaplných textů pro náročné i nenáročné, poučné to je velice velmi: http://vasinasi.blog.cz/ můžou se tam psát komentáře. což vřele doporučuju!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru