Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

chemický soucit 25.2. 08 00:00

21. 03. 2008
2
6
1618
Autor
smokrew_b8ie
když budem do kopce zpomalovat, když budem stát na každé křižovatce vidím: Indiánský stan v malé místnost, kolem fotorealistická krajina s oblohou. Na zemi písek Když budem čekat na každé zastávce Kdejaká kurva, ztracená ve své vlastní kabelce, cosi hledá Kdejaká kurva blondýna z davu na jehlách ubu.com Bdělost, čím dál více vzhůru, zavírají se mi oči v paradoxu, více v realitě A co dělám, a co se z toho stane, skutky jsou pomalu se líhnoucí vejce následujících událostí. musíš stavět vteřinu za vteřinou, jako domino neprůstřelnost a pseudojemnost je jen čirá bezelstnost, vidíš jenom tam, kam můžeš dojít. Nejdříve jsme spěchali a neustále natahovali krok Hnal nás strach. Zprvu jsme skoro běželi abychom pak byli nuceni o to déle čekat, aby se z horkého potu stala zimnice. z předtuchy vize z vize posedlost. Teď čekej, jenom čekej, až to přijde, budeš se bát. vidím: zátiší je vztah mezi věcmi v prostoru mezi nimi. Prostor, který společně tvoří. Nějaký magnetismus. A jakoby to nešlo říct už slovy. Není to smutek ani radost. Je to nic, čiré prázdno. Je to průvan v hlavě, když někam jedu tou prosklenou výlohou na kolečkách. Dýchat s narůstajícím otáčením kol, pomalu zapomínám.

6 názorů

Fouckault
22. 03. 2008
Dát tip
vidíš jenom tam, kam můžeš dojít.*

jsou to poznámky psané během 4 měsíců, neni se co divit:)

houmles
22. 03. 2008
Dát tip
no a co jako?

Honzyk
22. 03. 2008
Dát tip
"neprustrelnost a pseudojemnost je jen cira bezelstnost"?...to nepoberu teda.... ....ja mam pocit, ze napsany, proste vylity jak voda z kyble, kdyz chces vytrit podlahu, ale pak si reknes co, dyk se na to muzu taky pekne , ja rikam "vysrat", ale vubec te tim nijak napadat, doboha...:))..

je to dost rozsekaný

ceder_john
21. 03. 2008
Dát tip
kdyby se to nemonovalo chemický soucit, a kdyby to nebylo psaný tím ukrutným stylem..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru