Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povinná básnička

01. 11. 1999
0
0
3109
Autor
Merle

Druhá jejíž námětem je nedostatek námětů.

Omluvte básníka tohle je práce, při práci dochází mu inspirace. Ve volnosti rozlet ptáka, inspirace letí, skáká... Ale takhle? Tiše mlčí. V koutku hlavy snad se krčí. Násilím ven vůbec nejde. Brak většinou z toho vzejde. Možná že vás se to tak nějak netýká. Stejně vás poprosím: Omluvte básníka...
Anonym
10. 05. 2001
Dát tip
Brak většinou z toho vzejde...... Hluboká pravda.

Prokletí
10. 10. 2000
Dát tip
*Povinná básnička: omluvenky nepíšeme...pouze potvrzujeme...8c)...budeš vědět, o čem mluvím m.

Merle
19. 04. 2000
Dát tip
mike: já si na povídky nikdy netroufl, a když jo, bylo to nepublikovatelný... básničky jsou o dost jednodušší

mike
18. 04. 2000
Dát tip
Nevím, proč by jsi se měl za nedostatek inspirace omlouvat. Vždyť my bychom ti měli líbat nohy, za to, co pro nás děláš. S tou inspirací je to divná věc - někdy nenapíšu nic čtyři měsíce (to seš rád, co ?), z toho zase napíšu pět braků za měsíc. Těžko říct, co je lepší.

Bambulka
07. 04. 2000
Dát tip
No vidíš! A ani není potřeba podpis rodičů:-)) Ty mě snad nikdy nepřestaneš překvapovat! (ale je to jen příjemné, pokračuj!) :o)))

Merle
11. 11. 1999
Dát tip
Já... no... Díky. Nečekané, o to sladší.

Merle
11. 11. 1999
Dát tip
Kačko, v tom je právě ten problém, že jsou to blbůstky, ke skutečný poezii se nedostanu, a po pravdě řečeno ani moc nechci. Tohle psát, mě baví víc, než nějaký hluboko-myšlenkově-filosofický či vysoko-oktanově-meta-forický složitosti. Tím chci říct, že dokud tě můza líbá, nemusíš mi závidět moje kousance :-)))

kačka
11. 11. 1999
Dát tip
Když já je chci - od těch můz nakažlivejch, že tě to baví je vidět beztoho vysvětlení, kolika chtivejch čtenářů sem špizne. Jsem taky jeden lačnej a navíc mi dodávaš pohoďáckej úsměv při normě mejch úšklebků vyhládlejch. Líbí se mi tvůj zvrhlej smysl vtipně bezmaskáčovitej a pohotovost dění kolem, metafory slíznu jinde, hlavně že jsi primačtivej..

ka
10. 11. 1999
Dát tip
Proč mě nenapadne taková krásná blbůstka jako tebe. Že tys mi přebral inspiraci, naval ji, okamžitě, zpět, teď hned, jinak tě dohoním v Avalonu a budu tě strašit až ho postavíš, chci bejt taky kousnutá můzou nevědomí... / teda, ne, že bych něco věděla, vzdáleno mi je vědění veškeré a navíc, čas mě otupuje docela spolehlivě i tak omluvení dokonáno jest a Bibša má dobrej názor, všichni k tomu můžem říct svý Amen.

kačka
10. 11. 1999
Dát tip
Hele, to je rafinovaný, Písmák ze mě udělal ka, to se mi ještě nestalo, takové úbytě, co mě má bolet ? To už se nezmůžu ani na kač...se rozpadávám, když tak mě třeba poskládejte nebo shoďte důle, níž už to asi stejně nepude...

Kate
05. 11. 1999
Dát tip
Ale týká se to nás všech umělců, když se snažíme něco napast, protože to někdo potřebuje, vyjde z toho vždycky brak, ale když sedíme např. na záchodě :)) a nemáme tužku ani papír (na psaní) napadají nás překrásné myšlenky

Jean
04. 11. 1999
Dát tip
Námět na to že nemáš námět... Tak to je dobrý.

(P.S.: Zkus si trochu propláchnout mozek. Čimkoliv. :-))) )

Bibša
03. 11. 1999
Dát tip
Krásná veršovaná omluvenka, není nad to psát o tom, že není chvíli o čem psát :-) pobavil jsi mě, Merlíku, můžeme to pojmout jako téma měsíce. Myslím, že by k tomu měli všichni co říct !!!

B.Ezejmenij
02. 11. 1999
Dát tip
proč nepsat o nepsání...
proč nepřipít na ispiraci, a polknout ji s posledním douškem.. :)

Saša
01. 11. 1999
Dát tip
:c)) Jsi dobrej, Merlíku.

Tynic
01. 11. 1999
Dát tip
Jsou dny, kdy se nedaří a pak příjde inspirace, když to nejméně čekáš. Druhá možnost je, že jsi k sobě zbytečně kritický, třeba si jen ty myslíš, že to nestojí za nic...

papoušek
01. 11. 1999
Dát tip
Jsi omluven :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru