Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Láska

22. 07. 2008
8
19
1801

Mé životní lásce .. Dyžonkovi

Nadobro jsem tomu podlehla, říká se tomu láska, ale má to tisíce jiných jmen a podob. Je to rajská hudba, co mě hladí, slyším jí stále v hlavě, hladí mne po duši, a všechno co se předtím zdálo krásné, je teď po poznání této lahodné chutě bezvýznamné a fádní. Jak jen jsem si mohla myslet, že se láska rovná slovům miluji tě, je to víc. Je to vůně, je to vůně všech zahrad a sladkost ovocných stromů. Slunce proti ní září jako žárovka, taková je láska. Když jsi mi dal polibek, všechno tohle jsem cítila, kam se hrabou kosmonauti na stav beztíže. Když si mě pohladil po vlasech, cítila jsem nádherný letní déšť, tvoje prsty na mém těle, jako lehké sněhové vločky, teplý oheň ve mně plál, jen co jsi se semnou miloval, veškerá krása světa se prolínala našimi těly, udělal jsi mě šťastnou.


19 názorů

renegátka
06. 07. 2011
Dát tip
velmi pěkná úvaha*

co na to říct ... :)

Alexandře, já netvrdím, že to tvrdíš. :-) No, snad se brzy dočkáme dalšího Zdeňkova díla, sama se už těším, až si od něj zas něco nového přečtu. I když pravdou je, že jsem se celou jeho tvorbou ještě neprokousala .. takže já stále co číst mám.. :)

Ani nevím, který z vlastníků nicku Alexandr Sovinský, si semnou píše :) Nicméně, jsem ráda, že máš "do rozervanosti jistých brňáků" daleko. Nu, přeber si to jak chceš, Alexandře.

Ty umíš skládat i komplimenty, Alexandře? :) Asi mám na Tebe nějaký neblahý vliv :)

Řízek
06. 08. 2008
Dát tip
padáda!* .., má i svoje úskalí,... když mraky přijdou a blesky bijí,... nejvíc to bolí od takto milované osoby

Děkuji

Bíša
30. 07. 2008
Dát tip
Něžně pěješ v úvaze o lásce!

Tobšo, nejprve to měla být jen úvaha o lásce...tak už jsem to tak nechala..

Tobša
24. 07. 2008
Dát tip
Pěkné... Ale dal bych to spíš do povídek, než do úvah. :0)

Francoisi: děkuji.. snad to "nemam slov", bylo myšleno kladně..

Aleši, ano, smazala jsem ji. Přecejen je to celkem navštěvovaný server a ja bych nerada, kdyby si moje slova někdo špatně vyložil.

smazala jsi omluvu? škoda...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru