Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

B

23. 02. 2009
5
16
2940
B Neposlušné bruško a k tomu jedno celkom malé uško opiera sa zavčas rána o zábradlia. Najprv čiarka ako stena potom uško a nakoniec to neposlušné možno, že i Vaše – bruško. A to je tá cela veda pár čiarok, z ľavá, z pravá a možno stredom jedno uško – jedno bruško a tak ste sa - deti báli.

16 názorů

Petrusha
24. 02. 2009
Dát tip
medzi nami, týmto si zaklikávam, že už nechcem ďalej dostávať avíza zbytočne sa rozčuľujem nad niečím, čo je choré a čo chorým zostane lebo i keď kritiku vyžaduje jedným dychom, odmieta!!!

Petrusha
24. 02. 2009
Dát tip
prepáč, tak lepšie to povie, - toto by som decku ani nečítala, a ak by to čítala učiteľka, tak ho dám preradiť tam, kde to nebude v osnovách!! chápeš?? je to - hrozné? Ako chceš učiť decká niečím, keď to nemá čo sa skladby jazyka, slova a vety ani hlavu ani pätu? Keď si písal náboženské veci, beriem, svojský jazyk k tomu možno sedí, sem tam chyba ... mno ... Písal si o slovensku s jazykom stále chybným, to už ma štvalo, keby is písal o amerike s chybným pravopisom, bolo by to aspoň úsmevné, ale zmysel pre humor radšej nehľadám. Ale deťom servírovať bludy a ešte si u toho popiskovať akosi skvelý - tak to nie!!! Nič hošie, určené deťom, som ešte nečítala!!! A že toho teraz v poslendom čase čítam tony!

Vôbec si nepochopila o čo ide...ja vôbec nehovorím, že to majú čitať deti, keďže je to o samotnom učení sa písať...takže im to číta p. učiteľka je to určené pre deti v materských školách, resp. na prvom stupni základných škôl...(v prvom ročníku), kde deti ešte nevedia čítať ani písať...takže pomocou hravou formou si len lahšie zapamätajú ako sa jednotlivé písmenka píšu...takže tak...ale sa čudujem keď to pochopili viacerí prečo si to nedokázala pochopiť sama... a potrebuješ výklad od človeka ako som ja...?

Petrusha
24. 02. 2009
Dát tip
práveže to si presne myslím, že je to - to najťažšie - a moje dieťa by som toto čítať nedopustila, obzvlášt vtedy, ak by sa malo učiť písať a čítať a tvoriť vety!! to je práve to, do čoho si sa pustil niečo tak ťažké, na čo NEMÁŠ!!! a nepripustíš si to ... čo je na tom asi to najsmutnejšie

apropo ja si myslím pravý opak...že je to vrchol, ale to ty asi nepochopíš... lebo písať pre deti je to najťahšie...ale najkrajšie..

Petrusha
24. 02. 2009
Dát tip
medzi nami, radšej už nenapíšem ani čiarku, ak by som mala klesnúť až sem ...

Čo Ti je ľúto že Ty nedokážeš nič napísať?

Petrusha
24. 02. 2009
Dát tip
toto hovorí za všetko "z ľavá, z pravá" "úžasné" na svojom tvrdení, že trpíš dysortografiou trvám ...

To je dobré...lebo deti sú úprimné, neklamú...to čo si myslia to aj hovoria...nepoznajú pretvárku...tak ako dospelí...bodaj by sme všetci boli deťmi v tele dospeláka.

hunllef
23. 02. 2009
Dát tip
Dyť já jsem taky takové napůl děcko...tak z toho mám dětinskou radost ;)

Deti to majú radi....

hunllef
23. 02. 2009
Dát tip
uško - bruško ;) To je nejrozkošnější rým, jaký jsem kdy slyšela ;) *t

macecha
23. 02. 2009
Dát tip
pekné..**

Ďakujem Wesen...len či by to isté povedali aj deti. A.H... Vďaka za tvoj názor.

A.H.
23. 02. 2009
Dát tip
Písmeno "C" bylo logičtější podle Tvého díla :) "B" bych podle návodu nenapsal. ;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru