Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Reklama na "mejkap" inspirovaná Mustisem

23. 07. 2009
0
1
1791
Autor
Sněžka

Dojde ke výšení obratu kosmetické firmy díky blackmetalové hvězdě z Dimmu Borgir?

 

 Scénář a režie: Záběr na milého chlapíka, kterak sedí v kuchyni u stolu, čte si noviny a láduje se instatntními nudlemi. V pozadí hraje vážná hudba, pravděpodobně je to Vivaldiho Four Seasons. Najednou mu zazvoní telefon. Jelikož pán je z Norska, nerozumíme mu ani slovo, ale dle jeho výrazu mu volá jiný milý chlapík. Zahodí noviny, sebere křivák, který měl do té doby přehozený přes druhou židli, v rychlosti dopije kávu a odchází.

Střih

Záběr na ruku, která si bere z poličky klíče od auta a zavírání dveří.

Střih

Maskérna studia, záběr směrem od zrcadla přímo milému chlapíkovi do tváře. Hovoří se slečnou, která mu začíná čistit obličej. Kamera postupně přejíždí z jeho obličeje na stolek plný maskérského náčiní až k plakátu na zdi, který hlásí : Today - Megashow Dimmu Borgir.

Střih

Kamera se záběrem vrací na záda milému chlapíkovi, je vidět, jak mu maskérka sundavá z těla plášť, kterým ho před tím přikryla, aby si neumazal kostým. Milý chlapík slečně děkuje (ne norsky, ale anglicky)  a odchází dveřmi. Stále mu nevidíme do tváře.

Střih

Chlapík společně s dalšími podobně oděnými vychází z pravé strany na pódium, kamera točí zpomalený záběr od nohou přes záda až k hlavám.

Střih

Záběr na bouřící a hrozící dav metalistů

Střih

Milý pán se otáčí do kamery s typickým metaláckým gestem typu "Cornuto" Je konečně vidět jeho úžasný warpaint a norsky zahlásí: L'Oréal Paříž - já za to stojím! V dolní části obrazovky se objevují anglické titulky.


1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru