Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

2. SUPERKOULE (aktuální počet děl: 17)

29. 12. 2009
0
45
2253

Dnes měl téma vyhlašovat náš milý a oblíbený Víťa Márvinů, páč já se stěhuju... leč není ho tu a tak zkusím věrně reprodukovat jeho přání:

 

„...budou to ty drogy, to je jasný, žejo... "víc než malé množství" - ale teď mi řekni, jestli k tomu nemám říkat něco víc a nechat možnost úniku, protože na to se dá napsat klidně o lásce... a byl by to beat… nebo by to mohl být beat a pro nebeataře, ať je to jiný a pestrý - vázaný verše... což?“

 

Takže to shrnu:

 

 

Téma:       víc než malé množství

 

Forma:     beat nebo vázaný verš

 

Čas:          vzhledem k mimořádnému datu a všem okolnostem můžete vkládat díla  a  hlasovat až do neděle 3. 1. 2010 do 20.00  (kdo dřív přijde...)

 

Upřesnění:

 

Tak teďkonc to už jako upřesňuje ten milý a oblíbený Marvin, aby bylo jasno (ale pro pořádek je to Velkej Tvrdej Marvin, to zní o dost líp, z těch jinejch přívlastků mám osypky). Když už jsem to zvrtal a zapomněl se v čase, tak už nic měnit nebudu. Jen bych chtěl dodat, že téma je inspirované nedávným projednáváním zákona o lehkých drogách (můžete si sami vyhledat). Každý z nás má na tuto problematiku nějaký názor, někdo i zkušenosti ze svého okolí nebo dokonce s vlastní „konzumací“. Tak to zkuste nějak napsat. Pokud vás napadne cokoli jiného, co by se dalo vztáhnout na „víc než malé množství“, směle do toho. Ale lásku, prosím, berte jako poslední záchranu, když to tu bylo zmíněno.

 

--- 

 

Pozor!!! Texty nezveřejňujte pod svým nickem, ale zašlete je zprávou na nick soutěž KOULE, který je zveřejní za vás (hned jak si všimne došlé zprávy, takže ve 2:00 asi ne). SUPERKOULE je totiž „anonymní KOULE“, více ZDE.

 

Soutěžní díla naleznete přehledně pod nickem soutěž KOULE. Pokud ho máte v oblíbených, budou vám na všechna soutěžní díla chodit avíza. Paráda, ne? :)


45 názorů

martinez
03. 01. 2010
Dát tip
no vlastně je ta čárka jen jedna, ale to ti na mazanosti neubírá :o)

martinez
03. 01. 2010
Dát tip
to vynechání klíčových čárek je mazaný, Víťo :o)

Márvin je, chudák, nešťastný člověk. Nesmíme mu to mít za zlé, osud se k němu nezachoval hezky, proto je takový zahořklý.

trhej, dochtore, trhej - a nebo ať trhá vlk :o)

Můžu si trhnout nohou i já? Prosím prosím!!!

Rabb
31. 12. 2009
Dát tip
jo jo, to by jako řešení šlo.. :-))

Rabb
31. 12. 2009
Dát tip
pro čtenářstvo odpudiivý obsah, pro některé znechucení hodný.. fuj! feťáci! a ještě si o tom píšu.. fuj! samozřejmě, že existují výjimky, který se ztotožňují a někteří jsou tolerantní, ale většinou jsem se setkal s opovržením.. ..ale samozřejmě, dobře podané téma přiláká i odpůrce.. :-)

Rabb
31. 12. 2009
Dát tip
ono psát o drogách není čtenářsky zrovna úspěšný tah.. :-)

Rabb
30. 12. 2009
Dát tip
avi..

Rabb
30. 12. 2009
Dát tip
marvine, tu! http://www.pismak.cz/index.php?data=club&id=74

ano, i já v to doufám, že nejsu určena svým slovníkem - ale prostě tak mluvím (dyž zrovna nejsu v pracovním procesu a nemusím působit inteligentně a vzdělaně :o)

Fouraix
30. 12. 2009
Dát tip
jen jsem konstatoval, že opravdu nemusím mít jazykové vidloismy hnojištních přesahů z civilizace. o tobě nic. snad svůj slovník přecijen poněkud přesahuješ, koni;)

dyž už mi nadáváš do vidláků, aspoň možeš avízovat, moudrý kmete... a já ani všecko vědět nepotřebuju - ale stejně se to ke mně nakonec dostane, podle hesla - nech to koňovi, ten má větší hlavu... :o)

Fouraix
29. 12. 2009
Dát tip
možeš... TFUJ!!! jestli něco opravdu nesnáším a nemůžu vystát, tak tyhle vidloismy z hnojní periferie češtiny:-ú jinak.. ty toho nevíš určitě víc koni, nikdo nemůže vědět vše;)

si s tím Víťo proveď co chceš (moc lidí tu eště nebylo... Fou se nepočítá :o) a já du zas pakovat

nevím v čem si přijdeš tak výstižnej ale nech si ten pocit - možeš to mít jako od ježíška :o) (už su tu za sebe, už se nemusím podepisovat)

Fouraix
29. 12. 2009
Dát tip
...a dnes jsem bohužel výstižný ;) tak příště zase vtipálek. dobrá bereš.

Fouraix, občas se ti povede být vtipný... dnes bohužel... :o) m.k.

Fouraix
29. 12. 2009
Dát tip
aport! honem pište, marvin vám vrhl téma. asi vyhrál předchozí kolo neboco;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru