Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Underground VI.

31. 10. 2010
2
17
1512
Autor
Zbora


Ve čtvrtek 11.11.2010 od 19:00 vás srdečně zveme do rozlehlého podzemí na šestý Večer kulturního magazínu Totem.cz spojený s oslavou 200. narozenin nejen K.H.Máchy. 

Přijďte společně oslavit své 200. narozeniny, kterých se patrně, nechci malovat čerta na zeď, ale přecijen asi nejspíš možná nedožijete.

Dort a narozeninový přípitek samozřejmě budou.

Své 200. narozeniny s námi přijdou oslavit i hosté jimž underground přímo čpí ze jména:

Dáša Vokatá
a
Ivan Martin "Magor" Jirous



http://bandzone.cz/dasavokata

 

http://cs.wikipedia.org/wiki/Ivan_Martin_Jirous

 

Těšíme se na oslavence

Prostor Underground, Křižíkova 45, 180 00 Praha 8 – Karlín

 


17 názorů

Zbora
05. 11. 2010
Dát tip
Nemám skrz samé písmácké povinnosti čas, obrať se prosím na vedení mé kanceláře Pištu Hufnágla.

Zbora
05. 11. 2010
Dát tip
To by sis mohl vzít na starost zase třeba ty, abys konečně, namísto bohapustého tlachání, taky něco dělal.

Zbora
05. 11. 2010
Dát tip
Tak si vezmou dva dny dovolenou a ubytují se v Praze v hotelu Hilton, který je od místa konání akce též pár kroků.

Zbora
05. 11. 2010
Dát tip
Tak si pojďme rozebrat, co si mi tady napsal: Hned zpočátku je patrný primárně negativní přístup reagujícího, který si nepřišel přečíst text, ale přišel hlavně z důvodu, aby pod něj něco ironicko-jízlivě prohodil. Přestože se zmiňovaný exemlář člověka už drahnou dobu do Prahy na žádné autorské čtení nedostavil a navíc má paradoxně na mé stránce hned nad touto upoutávkou upoutávku na Dny poezie, kde je sobotních termínů hned několik desítek, takže si zmiňovaný exemplář může v klidu vybrat. Osobně jsem si ale jist, že žádnou z nabízených akcí nenavštíví, protože jej to vlastně až zas tak moc nezajímá (radši půjde do hospody) a sem si přišel vlastně jen ulevit. Zkusme mu ale uvěřit, že je jeho rozhořčení opodsatněné a že má opravdu eminentní zájem inkriminované akce se zúčastnit. Nuže: čtení začíná v 19.00 tím pádem je i pro pracující lid (z okolí Prahy - akce není rozsahem ani obsahem tak jedinečná, že by bylo počítáno s tím, že by někdo chtěl přcestovat z Austrálie) zajištěna možnost po odpíchnutí štítku v píchačkách nasednout na vlak a přijet na Hlavní nebo Masarykovo nádraží v Praze, odkud je zmiňovaný Underground deset minut pohodlné chůze (je známo, že stěžovatel bazíruje na detailech, takže uvádím pro jistotu na cestu z Hlavního nádraží minut 12). Pokud čtení začíná v 19.00 a bude trvat dvě hodiny, je očekáván konec okolo 21.00, ale řekněme pro jistotu spíše mezi 21-22 hodinou. I tak pro pohodlný návrat do bydliště (vyskytujícího se v okruhu 100 Km) zbývají 1 - 4 vlaky. Pokud je pak zájemce o kulturní zážitek vybaven řidičským průkazem a vozidlem, může si jím zkrátit cestu na nádraží nebo jím přicestovati přímo do místa konání události. Pokud ani jednou z inkriminovaných věcí vybaven není, dá se požádat někdo, kdo jimi vybaven je - například soused, babička, nebo cvičený medvěd. Celá věc se tedy dá považovat pouze za hloupý demagogocký pokus o sabotáž celé události a dojemnou snahu poukázat na dyskreditaci mimopražských. V tom případě se organizátor ohrazuje a vůči stěžovateli se vymezuje v tomto duchu: My pořádáme akci 11.11.2009 od 19.00 v prostoru Underground v Praze. Je to akce, kterou pořádáme my, je to naše soukromá iniciativa. Pokud ji chcete navštívit zařiďte se podle toho. Hora také nepříjde k Muhhamadovi. Na závěr jěště dovolte osobní invektivu směrem k stěžovateli: ošklivý broučku!

Norsko 1
01. 11. 2010
Dát tip
vem matky a šrouby

Muamarek
01. 11. 2010
Dát tip
Když mi to jen trochu vyjde, přijdu a rád, Marek

jH
31. 10. 2010
Dát tip
vindáči? marku?

baronka
31. 10. 2010
Dát tip
To je dobře Magora ráda si poslechnu Díky

Fuk
31. 10. 2010
Dát tip
hej, viem ze som sa preklpol. takze co jako

Fuk
31. 10. 2010
Dát tip
fuj, 200-ste vyrocie totemu a k tomu Magor takze oplzlu a schatrajucu plus klasicky kliseovitu poetiku plus nekomercne vsuvky rovna sa prve slovo mojho komentaru

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru