Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nejen prasce potřebuji drbáni

13. 04. 2011
2
0
1928

 

Tož kurva! Mi robky z Horki od Olomůca sme samyce nejlepči. Obrovské cecóry máme, mlikárny skorem až na zem, sicny statné jak přívěs otkamiónu, kurva, a boky masivni jaksviňa. Ogáři sa z nas sicek možů uslintať, ale má to aji určité nevíhody. Já napříklat jak su tak krásně vipasená, vobec nemožu dať pazóry dozadu za kefu. Když sa mi třeba pod kožni záhip na zádách nachytá špina, tož to vobec nejde vylůpnůť. Nebo dyž sa mi na lopatku přisaje štěnica žiznivá jak duchotce, co tři dny neviděl lůži, kurva, tož su takik nahraná. Naščesti su ale samyca vinimečně chitrá, tož si vym rady aji s timtok problemkem, kurva. Jak fort v kravině opcházam dojnice, jalovyce a býki, tož su visledovala takovů jejich špecialitu. Ty chuje nemaji vobec pazóry, ale dyž ja něde něco sjedi, tož si poradi. Dyž má dojnica na ryti třeba kus guvna přischlého, postavi sa ke zdi a začne sa o ňu třit jak buzerant o teplárnu, kurva, a za chvilu guvno otpadne a je po starostěch. Tož tak! Naučila su sa to prasiť jako ten dobitek. Dyž mně doma něco sjedi vzadu na ramenó, tož du do přecině, tam mame vješák na montérki, kurva, postavim sa k temu zády a začnu sa drbať o ty vičnělky, lidi zlati, to je blaho, to sa ani popsať nedá! Dyž mně sjedi něco na křiži, du ke kamnám a otírám sa o tu růru. Sicek su pak na tem křižu černá od móru jako špina za nehtem u tchyně, ale co to rešiť, kurva? To sa odroli. No a pak mam eště jedno drbadlo. Dyž mně sjedi mezi půlkami, du k sinátorovi do mrdniku nad schodami a začnu sa filcovať o okraj pelestě jeho postele jako, bo je taková přijemně sukatá.

A teď vám povym, co sa mi nedávniko stalo. Bol zrovna ten pátek, kurva. Noc. Probudilo mně svinsky silné sjedeni v rycóru. Celá rozespalá su si od cecku ottrhla spýcího papriku, stala, zamýřila nahoru k sinátorovi, naburácala donitř, stahla tepláki a nafilcovala sa k pelesti a začala su si o ni třet rycór jedna báseň. V pokoju bola tma jak v piči, nic su neviděla, ticho veliké, slyšala su enem jak na zem padaji grncoule z moji prvotřidni sicny, šicko bolo vklydu, ale najednó sa rožala ta lanpička u postele a veliké békání sa ozvalo a přectafte si, ogárci a robki, to békala jakásik mladistvá šlapajznička s malými cecórami! Kurva! Kůkala na mně a békala jakodybynevimco. Darmožrůt ležal enem na zemi na matraci a maminko, ježišimaria, co to děláš, já tu mám náštěvu a já Ty hajzle, de si zal love na tutok kurvu? Ale nerubala su ho, bo bil mo daleko a já su nescela přerušovať tu bohovsků drbačku. A on Maminko, to je moje kamarátka, viš, ona je z Prostějova, ujel jý posledni vlak, tož su ji nabýdnul, ať přespi u nás. A já Hajzle gramlavý, dybys mněl aspoň ten vkus, kurva! Důfám, že si ji eště nezacáloval, to bich tě mosela asik zabiť už doopravdy! Oni sa klepali jak dva cypy a enem kůkali, tož su dodrbala, vitrhla z podlahi prko, popadla tu piču plochů, položila na to, ze sinátora strhla pižamové hózny, udělala inpruzivovaný čpagát, piču přivázala a hodila to jako kopí šecko na dvur zavřenym oknem! Zapichlo sa to do hrumady hnoja a bolo. Scela su ju ráno prodať ukrajincum na šlapáni, ale asik nějak překůsala to pyžamo, do kuropjeni totiž bola prič. Sinátora su pak dlůho rubala, abich z něho dostala ty love na kurvu, co si je bůchvijak ulyl, ale nepodařilo sa, je svinsky tvrdošijny posledni dobó. Tož su mu alespoň tu pelesť z postele urvala a dala k sobě do ložnice, abich to k rycórovému drbadlu mněla blíš. Tož tak. Vidíte to. Chuj mi začíná trochec přerůstať přes hlovu, ale drbáni naščesti bode pořát svinsky stejně přijemné, na tem sa nic nemněni a to je na tem sjetě velyce krásné, že?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru