Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Universal Destroyer

25. 03. 2013
1
6
849
Autor
klipeto
lakto-vege-Marián ovo jednou do Měsíce jindy nedoručitelné One more stamp, my friend "Zde na pravé straně vidíme další zbořený vesmír." "Nemáš voheň?" "Zhasnul, ale když budeme třít..." "Zadrž!" "Vždyť jsem zas tolik neřekl..." ~ plesk ~ Nejsem ten tip, co vyhrává, ale smím být k smíchu a i přes to Beat my smile, my friend "A vlevo můžete vidět supermoderní bosonovou elektrárnu BFPMS. Paní ředitelka Vivian C. Sommersová vás již očekává. Jste po roce a půl první návštěva." "Ano, bez doporučení Rady bych se sem nedostal. Museli jí pohrozit, že jí to tu zavřou, pokud mě nepustí na inspekci" "Vy to pane ještě nevíte, ale Rada taková, jakou ji znáte, už v žádné realitě neexistuje. Vivian před chvíli zničila všechny vesmíry, kde nad ní Rada měla jakoukoliv moc." "Cože? Co provedla s mojí realitou?!" Bad trip? Jen relativita prstu v prdeli. Feel my sorrow, my friend "Proč jste to udělala?" "To byste nepochopil, ale máte teď dost času." "Jak to myslíte?" "Odteď jste můj zajatec. Stejně se nemáte kam vrátit." "Jste šílená!" "Vím, děkuji." Kill me please, my friend Darwin se v hrobě udělal vystříknul z něj novej vesmír. "Dobrý den pane Gagarine, co to pijete?" "Na zdorovye" "Kde se tu berete?" "YA prishel iz kosmosa" "Tohle se mi asi zdá!" "Pane, jste vzhůru. Máte insomnii." "Aha. A vy byste neměl trochu hulení?"

6 názorů

cubka
25. 03. 2013
Dát tip

ovo jednou do Měsíce,

my chceme však mnohem více!

 

jako vždy, skvělé, tip, vážná kritika a avíza (ba ne, kecám, jen tip)


e.eucrow
25. 03. 2013
Dát tip

cast s darwinom pobavila :)


Oldjerry
25. 03. 2013
Dát tip

Vlastně - nebylo by to špatný


Oldjerry
25. 03. 2013
Dát tip

To je dobrý - vzbuzuje to emoce. Nejen kladný, ale i záporný, neboli nejen záporný, ale i kladný. Je to něco nového - nelze se s tím porovnat hned napoprvé...

jinak: co bys tu ještě chtěl? azbuku (té jsem si užil dost), kurent, klínové písmo, hieroglyfy?


hynajs
25. 03. 2013
Dát tip

klipeto žije! - zdraví chroust..hehe

 


klipeto
25. 03. 2013
Dát tip
to mě poser, to jste na tom písmáku za těch X let ještě nebyli schopní začít používat UTF? Ztratila se mi azbuka!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru