Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Spolucestující 1

07. 04. 2013
9
19
1101
Autor
VH64

Spolucestující 1

Támhle je volné místo. „Můžu se posadit, prosím?“ Hezký mláďátko. To neznám. Asi nejezdí často, ještě jsem ho tu neviděl. Neměl bych na ní tak zírat, nenápadně! Hezká, klasický typ, ani chybička v obličeji. Kolik jí může být? Takový velký sešit, to už snad na středních školách nemají. Na čtrnáct ale nevypadá. Vlastně, dneska jsou povinný devítky, tak patnáct? To je pořád pod zákonem. Třeba mají velký sešity i na středních? Šestnáct? Škoda, že jí do něj nevidím, odhadnul bych to podle látky. O kolik jsem tak asi starší – sakra, to je dost!

Ani nezaregistrovala, že tu jsem. Ne, usmála se hezky. Jenže usmála by se i na starou tlustou bábu, vypadá na hodný dítě. Hodný, ale moc mladý. Ne, já jsem moc starej. Jak dlouho se mi tak ještě takový budou líbit? Blbá otázka, asi furt. Tak jak dlouho je tak ještě budu chtít? Patnáct let, dvacet? To bude pakárna! Třeba mě to přejde dřív. Houby, na tý preventivní na jaře jsem měl všechno perfektní. Dvacet let, nejmíň!

Hele, vystupuje, musím kouknout, až vstane, než se oblíkne. No ty brďo!

To je zase den!


19 názorů

VH64
06. 05. 2013
Dát tip

Viděla jsi někdy dnes historické vozítko IFA F9? Hezoučké!


VH64
04. 05. 2013
Dát tip

Mně ty cestopisné trochu připadají, jak to říct, taková ta sázka na jistotu, co využívá/zneužívá slabší místa čtenářů. Vždycky si připadám lehce šejdířsky, když nějakou píšu. Proto se do nich nijak nehrnu a mám teď jen jednu nachystanou, v jízdním řádu jsem jí měl na duben, teď je sklouzlá na květen, takže když to stihnu, bude tu coby dup.

Nechtění, ha, zamyslel jsem se a asi pochopil, co chtěla básník říct. Jo, tomu se dá rozumět.


VH64
01. 05. 2013
Dát tip

Taky zdravím, nějaký čas jsme se tu nepotkali - já teď už pár měsíců jen tak zaskakuju, nečtu, nekomentuju a ani kloudně nevkládám. Nestíhám...

O líbení nepochybuju, dokonce se to rozšiřuje, dnes mi připadají zajímavé i zachovalé padesátnice a pamatuju časy, kdy holky z devítky byly staré. Ale o líbení vlastně až tak nejde.

Ono je to o tom, jak pan Werich povídal - necituji, že by bylo dobrý, kdyby až člověk nebude moct, aby ani nechtěl. A to se právě bojím, že se nepovede.


VH64
01. 05. 2013
Dát tip

Které holky mají problém, ty, co se líbí, nebo ty, co se blíží ke konci?


VH64
26. 04. 2013
Dát tip

sharik

Patnáct v daném kalendářním roce, to je ještě o hubu pane, totiž vole.

Zdenda

To my slizouni dávno víme, že je nás velká síla!

Lalulá

Jo jo, jak nás svého času pobavil pan asistent Kozel, když se ve svých asi šedesáti na lyžařském výcviku otočil za pěknou prdelkou projíždějící okolo a zeptal se "No viděli jste to kluci?". A za pár let už na tom budeme se spolužákama stejně jako on.


Diana
07. 04. 2013
Dát tip

:-)*


sharik
07. 04. 2013
Dát tip

Patnáct neni pod zákonem, vole :-D

je to dobrý, moc povedeně napsaný. za pár desítek let mi nad tim ukápne slza, jak je to přesný! :))


VH64
05. 04. 2013
Dát tip

Květoň

To jsem rád, že tak...

Vono nejen ty mláďata, dneska jsem například jel s paní, kterou vídám lehce přes deset let, momentálně asi pětačtyřicítka, za tu dobu se nezměnila a to taky není špatný.

Alegna

Takových ještě bude! Hezký holky jsou všude (skoro). A nijak na to nespěchám, ale vlastně se těším, až si je budu moct roztřesenou stařeckou rukou i pohladit.

 


Alegna
04. 04. 2013
Dát tip

:) to byl ale pěkný den, ještě hodně takových*


To je normální pudové a zcela přirozené chování, kterého není třeba se obávat. Konečně v galerii také okukuji Rembrandta a Vermeera aniž bych je chtěl koupit, že. (-:


MILANO555
04. 04. 2013
Dát tip

Sedl jsem si do mašinky,hele mladé koťatko,sbíhají se všechny slinky,jsem vzrušený drobátko.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru