Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

EU upustila od pojídání hmyzu a zahájila kampaň vedoucí ke konzumaci malých savců

03. 05. 2013
17
26
2306
Autor
jejdavilda

Jak říkal Plíhal-Japonci jsou vysazení na Štramberské suši

 

Brusel u mne nabyl lesku

z vděku pálím velkou svíčku

vystojím si frontu v Tescu

na slevněnou krtkovičku


26 názorů

Kočkodan
05. 05. 2013
Dát tip
Diana: Tvoje pravda o kozichu privodila náznak smíchu. Podobne to, nutno ríci, mívaj obcas clovrdíci.

Kapsa
05. 05. 2013
Dát tip

: )))


Stavák
05. 05. 2013
Dát tip

Brusel.. kdo by ho musel..

Típek

*


Diana
05. 05. 2013
Dát tip
Kočkodan: Že jsi zřejmě plný blech, i dalších hmyzích variant, tak to není žádný pech! Nosíš s sebou proviant...

Kočkodan
04. 05. 2013
Dát tip
Já si to sem znovu hrnu, v oku je vzdy výskyt trnu.

Kočkodan
04. 05. 2013
Dát tip
Diana: Sakra, zenská, neprovokuj, dlouho jsi mi trískou v oku! Mám seskocit z liány, stát se vrahem Diany? A k poznámce autorove: Ty chces také lezet v rove?!

BigBivoj
04. 05. 2013
Dát tip

dobrá hospodyňka se nezapře, fakt zužitkovat vše a vši

co by na to asi řekla Magdalena Dobromila R.


Diana
04. 05. 2013
Dát tip
Kočkodane, Mája včelka, pochoutka je obzvlášť velká, usmažíš ji, na ni šnytlík, do nádivky mletý Pytlík, no a Ferda mravenec v cukru přijde nakonec. (Tobě přiřknu různá jména, ale že by gentlemana...?)

jejdavilda
04. 05. 2013
Dát tip

jsem si oddych, že máš aspoň něco v hlavě


Kočkodan
04. 05. 2013
Dát tip
Mám ted navíc v hlave trochu brouka, jestli jsi nenapsala pod pseudonymem Jan Karafiat ty známe Broucky...

Kočkodan
03. 05. 2013
Dát tip
Diana: Kdyby byl na pánvi Pytlík i Ferda, a nebo dokonce telícko Máji, prisly by ode mne facka a herda (já jako gentleman byl bych pak v háji.

Alegna
03. 05. 2013
Dát tip

přestanou se vyrábět na krtky plašítka a budou se vyrábět na ně lapačky?


Diana
03. 05. 2013
Dát tip
Jak to víš, Bivoji? Básně mi otisknout nechtějí, o kuchařku je rvačka! :-))))

BigBivoj
03. 05. 2013
Dát tip

Diano nejsi náhodou autorkou hmyzí kuchařky?


MILANO555
03. 05. 2013
Dát tip

Tu potravinovou soběstačnost už  máme. 2/3 obyvatelstva načerno pytlačí kanálové hlodavce všeho druhu


Tomu říkám výživné komentáře.


konečně dosáhneme potravinové soběstačnosti...


Diana
03. 05. 2013
Dát tip
Oběd získá příchuť jinou pavoukem i s pavučinou. Pochutnáš si velice upečeš-li ploštice. Výborné jsou rybenky v těstě místo drobenky. Pikantní chuť jídla tvoří v másle uškvaření škvoři. Odměřujem na lžíce, chvostnatky i štěnice. Hmyz je jídlo pro gurmány přivede vás do nirvány. :-))))

MILANO555
03. 05. 2013
Dát tip

Nemá v sobě žádné Éčka,dietní jsou jeho  rysy,pro děti i pro stařečka,o čem je řeč? Maso krysí. 


baaba
03. 05. 2013
Dát tip

...ty krtkoune :c)


Nakrknouti se krkovicí může i krkavec.*


Kočkodan
02. 05. 2013
Dát tip
Jeste ze to krtci nevidí... Varování - nadmerný konzum krtku muze zpusobit krtici! (tuberkulózu napadající lymfatický systém)

Já radši morčínu.


BigBivoj
02. 05. 2013
Dát tip

prý to chutná skvěle


Toscana
02. 05. 2013
Dát tip

Klidně si dej i za mě, Jejdíku, já si podobné laskominy mileráda odpustím... :-))) *t


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru