Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak starý se sinátorem dělali sendvič, kurva

Výběr: Marking Machine
05. 04. 2016
7
6
957

Eště dudatečně k temu aprílu, kurva!

Jinak moju literárni sračku do vašich čteček z budůcnosti si možete kupiť svinsky lacino tadyk, kurva.

Bo u nás doma ale už šici čekají, že na apríla udělám nějaký svinsky igelitentní ftip, tož su to letos udělala chitře a zaprílovala je už teho třicátého třetiho března, nebo jak ten poslední březnový den je, kurva.

Z pelóchu su sa zobrala jako každý rok na apríla nepřirozeně brzo. Vysrala su sa, vycrkala a šla do dílny, kde máme schované věci užitečné na dělání těch nejlepších igelitentních ftipů. Čopla su sexkundové lepidlo, starů elektricků šňůru, co měla na konci ohulené ty drátky a takik flaštičku s veterinárními projímadlami, kurva, co je na ní obrázek smrtky a nápis Neužívať vnitřně, kurva! Starý a sinátor, debilové největší, žeró poslední měsíc k snídani jakésik takuvé zkurvené kukuřičné lupínky, bo mají strach, že jak do ně cpu šelijaké sračky masité, že z teho brzo dostanů rakovinu sracích otvoru a v hospitálu jim udělají mesrem boční východ.

Naprala su tedyk do krabice z těmi jeho lupínkami trochu teho veterinárniho projímadla, asik tak půl flaštički. Pak su sa schovala do kurníku a čekala a čopítala tam při tem čekání slepičince, abych si trochec ukrátila čas. Za chvilu sa zobral starý. Dokodrcal sa do kuchyně, nandal vločky, zalil mlíčkem a začal žrat. Rychlo su vyběhla z úkrytu, skočila do kadibudky a tím sexkundovým lepidlem polepila takuvé to dřevo s lochem uprostřed, kurva, a šup zasik zpátky do schovávačky!

Starý nezožral ani půlku misky vloček a už sa drží za panděro a běží svinsky ke kadibůdě a volá jejejejejejeje, pomoc, pomoc, moje břucho! A rozrazí dveřiska kadibůdy a kydne si a začne srať, enem to čvachtá. Dosere, sce sa zdvihnůť, ale ouha! Sexkunďák ho drží na prkně tak pevně jako sa chudá roba z dědiny drží cabana starého bohatého Rakušáka, kurva.

Vylezla su z kurniku a smála sa a Apríl, degene!

A starý Mamo, totok je i na tebe slabota a bol zkormócený, vite, nevěděl, že to je enem začátek. Stáhla su si fuseklu, strčila ju starému do mordy, slepila mu pysky, aby nedělal varovné zvuky, a zabůchla dveřiska od kadibůdy.

Za nějakých pět nebo minuť sa přisral do kuchyně na snídaňu i darmožrůt. Nasypal si lupínky, zalil mličiskem a začal žrat. Rychlo su skočila ke starému do kadibůdy a na holá stehniska, bo měl při sraní spuštěné hózny, mu udělala šprkance sexkunďákem. Sinátor vyletěl z baráčiska s řevem snad ani ne po třech sóstech! Je to holt posera co nic nevydrží. V běhu shodil hózny, vrazil do kadibůdy a jak nevěděl, že tama kdosi je, tož sa starému posadil naható rytí rovnó na klín a bohatě ho zesral. Hnetkaj sa chtěl zvednůť, ale nešlo to.

Lidi, já smála, že su sa z teho masivně pocrkala, kurva!

Když su sa vysmála, řikla su Degeni, teď teprve přinde to pravé! Čopla su eletricků šňuru, strčila do zásuvky vedle garáže a šla s tím koncem srašým k degenům a jiskřila, aby věděli, co sa bode dět. Sinátor svinsky ječel, starý ze zalepenó mordó ale jenom tak huhlal a pólil očadla. Oba dvaja sa tam zmítali svinsky a rozhazovali rukami nohami a čím su bola blíž, tím to bolo divočejší. Jak su od nich bola asik tak metr, tak starý vyvinul z hrůzy strašlivů silu, urval to prkno, které měl přilepené k prdeli, a se sinátorem na klíně petal k lesisku. Sinátor békal hrůzó, bo nemohl nic robiť. Vypadalo to jako takový lidský sendvič a připomínalo jakésik moderní umění nebo co, kurva.

Došla su do garáže, čopla dlůhů prodlužovačku a vinula to k lesisku, abych ten apríl dorazila. Starého a sinátora su našla mezi dvěma mladýmu buky, mezi které sa vzpříčilo to prkno, co měl starý na ryti. Stál u nich nadržený jelen a starého skrz tu diru v prkně jebal do sracího kráteru. Dopetala su až k nim, jelana odehnala, pustila do degenerátů eletriku a fertig.

Doma zbývalo udělat apríl ještě na tchyňu. S ní sa mi už ale tak složitě srát nescelo. Čola su starého holicí strojek, vyhrabala tchyni z z prasečího chlívku, chytila ju a sevřela jí kešeň mezi svoje kytáry a začala ju natvrdo holiť jako to moje prafotryně dělala v Aušvic s muklami, než sa šli osprchovať.

A Tychňa Pomoooc, pomoooc, Miluna ta naša zlá tlustá obluda už mě zasik vraždí! 

A já Neboj sa, neboj sa, totok je enem takový malý aprílek, svině.

Když měla bestia kešeň jak koleno, nalepila su jí ty její pačesy na ksicht jako fůsy, pak jí do jedné pazóry sexkunďákem vlepila takovů bejzbolovů pálku, co kdysi sinátor vyrobil ve škole na sůstruhu, do druhé pazóry prcla transparent s názvem Cigáni smrdí, pak ju naložila na tragač a vezla ju do lesa k cigánské diře.

Tchyňa celů celů jedovala a prskala, samé Milu, já slibuju, že už brzo umřu a nebode duchot!

A já Svině flekatá, totok slibuješ už asik deset járů a kde nic tu nic, kurva!

A tchyňa fort mlela pantem, až su sa nasrala a zalepila jí mordu jako předtím paprikovi.

Když jsme dojeli k cigánské diře, vykopila su tchyni na cestu a začala békať Jáj, cigáni, rychlo ven! Je tadyk jakýsik protestující skin, kurva!

A cigáni sa vyrojili z díry jako sršně z hnizda a Dežo more, kde ten chuj! A opatřili tchyňu a hned na ni a začali ju rasiť kvalitně, lískat vrbovými haluzami a šlapali po ní až to křupalo.

Nechala su tchyni tchyňó, zala tragač a prcala domů a cestó potkala sinátor se starým, co sa už zobrali z mdloby a pořád ještě slepení jeden k druhému petali směrem pryč od baráčiska, a sinátor zafňukal Maminko, totok si už přehnala, jsi zlá, zlá zlá! Jdeme k tetě Blaženě, ta sa o nás bode starať.

A já Aby si sa znova neposral. Čopla su je za to prkno, dovlekla domů a zavřela do sklepa, aby sa tama uklidnili a pochopili, že sů enem obyčajné sračky, co sa hned urážají, bo neumí pochopiť igelitentní hanácký humor. Tchyňu mi večer dodali benga. Bola celá modřinovatá, plnovůs měla utržený, z tranšparentu zvostal enem kus tyče a  bejzbolka byla fuč. Tři dny se mnó doma nikdo nepromluvil, ale už je pohoda a otrokové dělají šicko, co řiknu. Asik pochupili, že apríl je svinsky krásná moravská tradica, která sa mosí poctivo dodržovať. Důfám, že váš apríl bol takik svinsky hezký a že jste někoho masině zrasili a uděali mu z života peklo, kurva!


6 názorů

Lakrov
26. 04. 2016
Dát tip

Dočteno. Nejvděčnější humorné téma - o sraní, o hovně & spol.  

Tchyňa celů celů jedovala ## tady má asi být CESTU  


Oldjerry
07. 04. 2016
Dát tip

Ale prd, horor, masívní prča - ani tak situačni, jako verbálna... tedy jako že řondzi tu  ostravski a hanacki mrzačenú češtinú, proti tomu  je cockney i hantec slabi otvarek... inak tajak šeputek - kvičal sum ot smychu, kurva *


..miluno..ty jsi fakt svině..já nevím proč se tak řehtám..asi jsem taky svině!


ježíši, téma jsi spletla Milunko, mělo tam bejt "horor" :)))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru